- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.548
- 548
Çaylarrrrrrrrrreeeeeee ..
Afiyet olsun Şükrü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çaylarrrrrrrrrreeeeeee ..
Afiyet olsun Şükrü![]()
Keşke kizzz ne güzel olurduSağol güzelll bağyaaannn gel beraber olsun çiçeğimmmm
![]()
benim yerime de kıvırın
ben rüyamda kıvırırım
![]()
Senidee 3 evetle uğurluyoruz Öznuşumm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hadi bende kacar kızceler hepinize hayırlı geceler mi desem hayırlı sabahlar mı bilemedimsiz icinden size uygun olanı secin
Bende gideyim ruyamda kıvırayım enerji toplayayım![]()
Allah kabul etsiinn kuzummm görüşmek üzere çiçeğimBende biraz kaçayım kuran okuyacağım sahur yapacağımmm Herkese Allah rahatlık versin![]()
köfte yap sen ona her günAma köfte yiyordeğişik işte zor bacım bu heriflerin yemek seçme işi
Off hemde ne biçimSalişin dediği diziye baktım ben yeni baslamis 2 bölümdü annesinin sırrıdır kızının diye piskolojim bozuldu tam sigara içmelikkkk offfff tinnoş
kurbişim izlemeyin böyle diziler, netflixte Virgin riverı izle çoook güzelOff hemde ne biçim
Ben dedim izlemeyin onu diye çok fena ya![]()
Hala onu izleyen var mı yaKız ben hiç izlemiyorum onu... Ben şeyi izliyorum masumlar apartumanuuu![]()
sanki senin vardı kıs yanlış hatırladım dimekNoisy Girl netflekksimm yohh
Günaydınnnn şanslı hatunnn
Dimek kocan ne yapsan yiyor hee
Yok canım ne kıskancam hıhhh![]()
Bir istisna oldu oda seni buldu diyon hesanki senin vardı kıs yanlış hatırladım dimek
ahahahah kıskanma
aslında erkekler yemek yemeği çok sever yani ne bulurlarsa yer ama senin kociş istisna olmuş ah kıyamamm![]()
rabbim daim etsin kuzuummmBir istisna oldu oda seni buldu diyon he
Neyse canı sağ olsun yaf iyi ki bulmuş yine de
Ya ben diziyi en çok mutfakta arıyorum
Mutfakta ses olmayınca bir garip oluyor illa bi ses olacak bende onunla hem yemek yapcam hem yemek yicem![]()
Aminn canımrabbim daim etsin kuzuummm
ahahahah ben de öyleyimmutfağa girdiğim an müziği açıyorum hem dans hem yemek yapıyom
![]()
Gelebilir temkinli olunAyy oralar öyleyse buralarda soğuğu gelir kesin![]()