- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Bir şey soracağım neden emoji kullanmıyorsunDumanla anlaşırız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şey soracağım neden emoji kullanmıyorsunDumanla anlaşırız
Emejiyi bul tikla cok işBir şey soracağım neden emoji kullanmıyorsunböyle çok ciddi görünüyorsun
![]()
Bir şey soracağım neden emoji kullanmıyorsunböyle çok ciddi görünüyorsun
![]()
Salişin tarzı o alışmak zaman alıyor ben hala alışamadımBir şey soracağım neden emoji kullanmıyorsunböyle çok ciddi görünüyorsun
![]()
Canım benim yazışmalarınızj okudum. Kızların dediği gibi havuç avokado ile destekleyebilirisnKızlar bugün doktora gittim yumurtalıklara baktı bugün adetimin 12. Günü iki tane var dedi ama ilaç olması gerektiği kadar büyütmemiş dedi.. birtanesi 8mm diğeride 12 mm.. belliki geç yumurtluyorsun dedi..
zaten uygulamamda da 23un de gösteriyor yumurtlamayi ..yeni döneme girmişim zaten.. sat 8 Nisan adetim 7 gün sürdü ilacida adetimin 4 günü almaya başladım ve 50mg ilaçtan günlük iki tane içtim.. sizce durum nasıl bir umut var mı ?
ilacın etkisi hala devam ediyor ağrın var mı dedi var dedimm.. bakalım ne olacak cuma günü tekrar gel dedi bakalım devam büyümüş mü diye büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapicam..
Tiniminimavihanim
Lna16
Catlak-kurabiye
bir mucizee @Jou
Ballikabak
Gelir birazdannnnn
Yedin mi bakim yemeğini senSuraya sokulsam ses gelmez belki be yaa
![]()
Yiyorum yavru bir yandan laf yetistiriyorumYedin mi bakim yemeğini sen
Hahah bugün modun şöyle galibaYiyorum yavru bir yandan laf yetistiriyorum![]()
![]()
![]()
He ben gidiyom o geliyo![]()
Gelecek bir sürü etiket![]()
![]()
![]()
denk gelemiyorsunuz kurabiyem