deme öyle deme
evdeysen bi fetih oku öyle git
Evdeyim kuzum öyle yapayımm 🥲
Hahahaha ikinizde birbirinizden bekliyordunuz demekkii🤭
Yok hiç beklemezdik 😂 temmuzda ayrılınca temmuzda onun dogum günüydü yaptım o da bana buay yaptı ayrılınca kıymete bindi işte özel günler 😂
Ne oldu niye üzgünsün ballimm😔
Paremmm kese kontrolü var da ne kadar olumlu düşünsem de her ihtimale hazırlıyorum kendimi 😞😞
Allah razı olsun canım benimmm aminnn aminnnn
lütfen güzel haberler duycaksın buna inan bize güzel haberlerle gel :KK200::KK68:
İnşaAllah mucizemmm inşaAllah aminn 😍😍🤲

Evdeyim kuzum öyle yapayımm 🥲

Yok hiç beklemezdik 😂 temmuzda ayrılınca temmuzda onun dogum günüydü yaptım o da bana buay yaptı ayrılınca kıymete bindi işte özel günler 😂

Paremmm kese kontrolü var da ne kadar olumlu düşünsem de her ihtimale hazırlıyorum kendimi 😞😞

İnşaAllah mucizemmm inşaAllah aminn 😍😍🤲
Ayy cok güzell olsun kuzuu enazından düşünmüş

Bi tane olsun bizim olsun kuzjm
Günde 1.5 2 mm büyüdüğübü düşünürsek 18 22 mm de çatlıyor ona göre hesapla değerlerdir...dr Bi daha gidersin takip ediyordur zaten hiç düşünme olur mu olmaz mı diye o yumurtan daha büyür merak etme hadi beline kuvvet 🤪

Tirbiyisiz garı ahahahahah

Tam ben de soracaktım 🤤

Özledim balımmm boncuğumm mm çookmm 😘😘😘

Offff sorma hemde cirit atıyollaaaadı🤣🤣🤣🤣

Çeneleri düşmüş parem bunların 🤣🤣

Abooooovvv hişşş çaktırma şeyettimizi yaf🤫🤫🤫

Deli garılarrr ne buuuuuu 🤣🤣🤣🤣

Sahura kalktığımda kafamda çalan

Ben de yolumaaa giderim m ezdirmem
kendimi gezdirmem de yüreğimi
sezen aksu nokta com..

😘😘😘😘

😘😘😘😘😘😘

Tatlı mı tatlı bal mor boncuğumm, 😘😘😘😘😘😘

💋💋💋💋💋

Sevgi pıtırcıklarımm 🤗😘😍

🙊🤣🙊🙊🙊😘🤣🙊🤗🥰🥰🥰🥰🥰🥰
:KK15: Öptüm gitti seni canimmmm 😘😘😘

Dimeemm
baby-baby-crying.gif

Sevmediğin biyerde çalışmak nedir çok iyi bilirim gerçekten insana eziyetten başka bişey değil ama mecbursun da aynı durumu yaşadım evlenene kadar sabrettim başka şehre taşıncağım için. Ama bence son paragrafın inanki şeytan vesvesesinden başka bişey değil ona uyma ona istediğini verme sen her zaman umut et her konuda şükret şükürlerini elinden almasına izin verme çünkü seni tüm olumsuzluklara yönlendirip şükrünü azaltmış hayatın amacı yokmuşçasına bu dünyada niye varız ot gibi yaşıyozcasına sorgulatmış seni. İnşaAllah bir an önce tüm bu ruh halinden arındırsın inşaAllah Rabbim seni gönlüne kalbine huzur getirsin ❤️ çünkü gerçekten aslında öyle bi insan değilsin ve ruhun vicdanın çok rahatsız bu durumdan❤️
hem de naısl bitkinim anlatamam
Rabbim yardımcımız olsun inaşallah içimizi huzura erdirsin kuzum söylediklerin o kadar doğru ki :(
Mucimmm bitanem bazen bende öyle hissediyorum
Yine sizin eviniz yuvanız var benim oda yok 😔😔😔😔ama yapacak bir şey yok rabbim güldürücek yüzümüzü inan bana bu sanırlar boşa değil kuzum benim:anne::KK200::anne::KK200::anne::KK200::anne::KK200:
canım paremm bitanem
arkadaşım evliydi ben bekar hayatta ne yapacağım kim çıkacak karşıma iyi mi olcak kötü mü o üdşünceleri iyi bilirim ben böyle sızlandıkça o da eşinden sızlanırdı
ben de derdim ki ne olsa bile senin evin eşin yanında istediğini yaparsın diyodum
onun anlattıkları bana hiç gelirdi
ah kuzum hayatın her evresi ayrı bi sıkıntılı
Rabbim sağlık versin sabr versin
Rabbim tez vakitte sana hayırlı bi eş ve hayırlı evlatlar versin bitanem senin gönlü güzelim :KK200:

Back
X