Nörüyonuzzzzz kizzzlaaaar .. dün havuç yemaaaaa unuttum şimdi de elimde kaldı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

MssPARE MssPARE Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Lna16 Lna16 Ballikabak Ballikabak Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bir mucizee bir mucizee Jou Jou

eating-panda.gif

Ahanda bu beniim favorim kuzummm baby havuçlar aldırdım dün 😂😂😂😂😂

Doğru hatırlıyorsun canım🤗 aminn Allahım isteyen kim varsa çabucak nasips etsin 🤲

Amin balım Rabbim hepimize vakti geldiğinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲 yok kuzum daha belli olmadı 😊

Allah razı olsun canım 🤲
Ay ay magninin 1 kız 1 erkek dün öğrendi odaaa rüyamda gorduydum onu ikiz bebekler 1 kız 1 erkek dedim hemen sana bu rüya yok ya sanadır dedi dedim kız bende fol yok yumurta yok ne kızı ne erkeği 🥲🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Şükürler olsun iyiler önemli olan bu kuzum 🥲🥲🥲
İnşallah seninkiler de 2 de kız olur annesine yardımcı Tabi eli ayağı düzgün olsun en önemlisi bu 🥲🥲🥲🥲💜💜💜💜

Ay ay magninin 1 kız 1 erkek dün öğrendi odaaa rüyamda gorduydum onu ikiz bebekler 1 kız 1 erkek dedim hemen sana bu rüya yok ya sanadır dedi dedim kız bende fol yok yumurta yok ne kızı ne erkeği 🥲🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Şükürler olsun iyiler önemli olan bu kuzum 🥲🥲🥲
İnşallah seninkiler de 2 de kız olur annesine yardımcı Tabi eli ayağı düzgün olsun en önemlisi bu 🥲🥲🥲🥲💜💜💜💜
Sağlık olsun Lna m gerisi hiç önemli değil dediğin gibi, Allah razı olsun 🤲🤗🥰 Rabbim sanada isteyen herkese de tez gönlündekini versin🤲

Back
X