- 25 Ağustos 2019
- 62.238
- 119.256
- 698
- 31
Hahahaha evett doğru banada öyle olur muhtemelennYooo ama genelde bir şeyden fazla bahsedildince görürsün ya ne bilimmiki havucuda görmedim neyse
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha evett doğru banada öyle olur muhtemelennYooo ama genelde bir şeyden fazla bahsedildince görürsün ya ne bilimmiki havucuda görmedim neyse
![]()
Bizimde günlerimiz gelcek mucizem sabır biraz dahaO kadar haklısın ki![]()
Nörüyonuzzzzz kizzzlaaaar .. dün havuç yemaaaaa unuttum şimdi de elimde kaldı
MssPARE
Tiniminimavihanim
Lna16
Ballikabak
Catlak-kurabiye
bir mucizee
Jou
Ay ay magninin 1 kız 1 erkek dün öğrendi odaaa rüyamda gorduydum onu ikiz bebekler 1 kız 1 erkek dedim hemen sana bu rüya yok ya sanadır dedi dedim kız bende fol yok yumurta yok ne kızı ne erkeğiDoğru hatırlıyorsun canımaminn Allahım isteyen kim varsa çabucak nasips etsin
Amin balım Rabbim hepimize vakti geldiğinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsinyok kuzum daha belli olmadı
Allah razı olsun canım![]()
İyiyimmmmm periiiiiiii sen nasılsın kuzummmmm balımNasılsın canım benim![]()
Ay inşallah kuzum yaaa inşallahBizimde günlerimiz gelcek mucizem sabır biraz daha![]()
Prolaktin sıkıntın varsa periii kullanma kuzum evet incir kilo yapıyormuşİyi olmuyormuymuş canım benimde var bunlar bende bugün yarın almayı düşünüyordum
Haydiiiii ver coşkuyu kalkın ayağa haydi beybiler haydi minnaklar haydiiiii canlar 300 500 yandan nnnnnnnnn
Kalkın ayağa acın sesi tamam tamam
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Ballikabak
İyiyimmmmm periiiiiiii sen nasılsın kuzummmmm balımramazan baya yoğun geçiyor çiçeğim ev türbeye döndü
![]()
Haydiiiii ver coşkuyu kalkın ayağa haydi beybiler haydi minnaklar haydiiiii canlar 300 500 yandan nnnnnnnnn
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Ballikabak
SevgiliimmmmmIftardan sonra oynasak parem![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Ballikabak
Madammor
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Ballikabak
Madammor
Sağlık olsun Lna m gerisi hiç önemli değil dediğin gibi, Allah razı olsunAy ay magninin 1 kız 1 erkek dün öğrendi odaaa rüyamda gorduydum onu ikiz bebekler 1 kız 1 erkek dedim hemen sana bu rüya yok ya sanadır dedi dedim kız bende fol yok yumurta yok ne kızı ne erkeği
Şükürler olsun iyiler önemli olan bu kuzum
İnşallah seninkiler de 2 de kız olur annesine yardımcı Tabi eli ayağı düzgün olsun en önemlisi bu![]()