- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CAN ımm Allah razı olsun sen de inşaAllah sağlıkla kucağına al minnoşlarınıYaa CAN Rabbim vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah çok sevindim![]()
Kurabiyemm inşaAllah canımmm amiiinn iyiki varsınız sağolOhh maşallah maşallah canım![]()
Çok şükür![]()
Hadi gözün aydın darısı kalp atışlarına inşallah![]()
Onun güzel haberini de buradan paylaşırsın kutlarız inşallah![]()
![]()
Senden de Allah razı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin BebekleriniSağlık olsun Lna m gerisi hiç önemli değil dediğin gibi, Allah razı olsunRabbim sanada isteyen herkese de tez gönlündekini versin
![]()
Seviyom ki
Ditmeee nolğğğ tülayyyy beni bırakmaaaa ahahahahağağağğağa
Bende çok şükür iyiyim canım iftar hazırlığıİyiyimmmmm periiiiiiii sen nasılsın kuzummmmm balımramazan baya yoğun geçiyor çiçeğim ev türbeye döndü
![]()
Prolaktinimde şuana kadar bir sıkıntı olmadı canım ama heran herşey olur valla başımıza gelmeyen kalmayınca bunuda beklerim en iyisi yememekProlaktin sıkıntın varsa periii kullanma kuzum evet incir kilo yapıyormuş
Haydiiiii ver coşkuyu kalkın ayağa haydi beybiler haydi minnaklar haydiiiii canlar 300 500 yandan nnnnnnnnn
Kalkın ayağa acın sesi tamam tamam
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
My_Moonlight06
@Tweety Bird
Ballikabak
@madammor
Tesekkur ederim salis insallah en kisa zaman da guzel haberlerini alalimMagnifiaque nirdesin tebrik edelim gell. .
Incir kuru denemeyin o berbat ediyor hormonlariProlaktin sıkıntın varsa periii kullanma kuzum evet incir kilo yapıyormuş
Yok kuzum hamile olduğunu biliyorum ama ikiz bilmiyordum çok sevindim rabbim on kadar üzüntü gozyasin üzerine iki tane yavru verdi şükürler olsun sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt magnimTesekkur ederim salis insallah en kisa zaman da guzel haberlerini alalim
MssPARE ay parem sen biliyorsun saniyordum
Yas incir mi daha iyiIncir kuru denemeyin o berbat ediyor hormonlari
Bilmeyenler içinSeviyom ki
Ditmeee nolğğğ tülayyyy beni bırakmaaaa ahahahahağağağğağa![]()
Bilmeyenler için
Gizzzzzzzz o öyle değilmiş Yaaaaa bak hele
Yalnız Hayrettin üzerinden deneme yapmasını anlamayamadim![]()
Bilmeyenler için
Bilmeyenler için
Bu ne yaaTülay yalan mi çıktı yanj
Tülay yalanmış kızlar yaaaa şuanda tv de bağırıp yuvarlanana inanmak zor olacakTülay tülay diye yırttıydı![]()
Bilmeyenler için
Tülayyyy nasııı bilmezsinnnnn
Bu Bi travma benim için yalan mıydıTülay yalanmış kızlar yaaaa şuanda tv de bağırıp yuvarlanana inanmak zor olacak![]()