Uyuyum belki prensim gelir öper ve uyandırır beni :confused: :KK200::KK68:

snowwhite-snowwhiteandthesevendwarfs.gif

bunny-throw.gif

Yat zıbar uyu pare su terlik kafani yarmadan cık masallardan:sinirli::sinirli::sinirli:
Sen bizim için az mı dua ediyorsun biz de senin için hep ederiz edeceğiz de paremmmm😍😍 En yakın zamanda gelsin bulsun seni ve çook mutlu etsiin :KK60: :KK200::KK36:

Bendee 3 kız gardaşa bakıcam kurabiyemmm ama ne güzel lovelanmışlardı bunlar fragmanı sevmedimm:KK12::KK12:
Yeni bölüm fragmanı mı 😬 He ya bende sevmedim işin tadı kaçıyor. Şu paragöz kardeş çok gereksiz mümkünse pistten alsınlar artık😅
Gahperengi meryem
Off hemde ne sorma 😬 yeni bölüm de fena
Lenosum cok sukur iyiyim ama kalbim agriyor kolum uyusuyor yorgunum
Neyim var diye arastiriyorum 😅
Magnişim canım endişelenme o kalp sıkıntısı bende de var. Karın büyüdükçe organlar baskı yapıyor o yüzden kalbimiz normalden biraz daha pıt pıt yapıyor. Bende biraz eğildiğimde ya da yatarken falan baya zorlanıyorum. EKG çekildi bişey çıkmadı.
Uyuşmalar da magnezyum dan kaynaklanıyor. Başladın mı sen magnezyum içmeye
Yine de için rahat etsin doktoruna söylersin
Bide yatarken göğsümün altına şal gibi bir şey koyabilirsin. Yumuşak olsun katla güzelce. Maksat biraz havada kalsın kalbe baskı yapmasın

Uyuyum belki prensim gelir öper ve uyandırır beni :confused: :KK200::KK68:

snowwhite-snowwhiteandthesevendwarfs.gif

bunny-throw.gif

Yat zıbar uyu pare su terlik kafani yarmadan cık masallardan:sinirli::sinirli::sinirli:
O prensssss birgün seni bulacak paremmmm sen gönlü güzelsin birgün olacak çiçeğim sabır 🥲🥲🥲🥲😍😍😍😍
Çok güzel bebeklerin olacak çok güzel anne olacaksın 😍😍😍

Yaa senin suratıını severiiiiimm😍😍😍 bugun herkesler erkenden uyumuşlar güzelce uyusunlarr :KK60: :uykucu::uykucu::KK60:
Hepsiiii uyumus bu gece dayanamıslar :olamaz::KK48::KK48:
Bennn varım paremmmmm deli gibi su içiyorum şuan sonra çise sabaha kadar hahajajsjs 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pare miii kızz uykun gelmiş senin hadi yatağa 😅😅
Parenin şuan pireler ile randevusu var MssPARE MssPARE 😅😅
Bende yatıyorum beybiler
Öpüldünüz iyi uykular tatlı ballı şekerli cicili bicili kansız😅😅 rüyalar 😁😁

Pare miii kızz uykun gelmiş senin hadi yatağa 😅😅
Parenin şuan pireler ile randevusu var MssPARE MssPARE 😅😅
Bende yatıyorum beybiler
Öpüldünüz iyi uykular tatlı ballı şekerli cicili bicili kansız😅😅 rüyalar 😁😁

goma-cat.gif

Görüşürüz kurabiyemmm 😍😍😍

Hasretsiniz dimi o sese kuzum ya 🥺
Rabbim vatanımızı ezansız bırakmasın
Evet kuzumm ezanımız yok anca internetten açıyoruz😢 Âmin ezansız bayraksız vatansız bırakmasın çiçeğim 🇹🇷🤲🏻

Back
X