Oyyy sana böyle sarılasım var bal peyimm benim yerim seni, ders calisicam diye boşladım buraları. Bakıp cikiyom hep,uzun uzun sohbet edemiyorum 🙈
Ah sosyom benimde sana valla özledim ya önceden ne sohbetlerimiz dönerdi😍🤗🤗
Bir ara bende pek giremedim karşılaşamadık bir türlü valla 😍
Ne kadar kaldı sınavına memurmu olecen sen 😍🤗

Cok gecmiş olsun kuzum 😕
Korkuyor musun cok mu verdin ondan mı 😥🥺
Kendimi bildim bileli korkarım kan vermekten damarımı bulamazlar kan gelmez sürekli iki üç yerden ard arda denerler. Hele birkere bir kolumdan denedi bulamadı iğneyi orda takılı bıraktı diğer kolumdan bulmaya çalışıyo aynı zamanda olmadı elimin üstünden denedi. O günlerden sonra fobi oluştu sonra evlendim şu sağlıksız gebeliklerle tanıştım günlerce takip amaclı sürekli kan vermek zorunda kaldım 😒😒
Şimdi bu olaylardan yine biraz alıştım aslında birde artık Damar nerde biliyorum direk orayı gösteriyorum ordan alınıyor ama yine de aldırana kadar bir panik oluyorum tabi

Kolay gelsin aşkım 😍
Ya benimde bugün biraz tuhaf gibi mucizem yaaaa kalkayım bakalım bir ne olacak ne gidecek anlamadım neden böyle oldu ramazanda lütfen bişi olmasın mideye 🥺
Geçen sene ayırdığım tohumlar çıkmadı biberber aşkonmm ya neden öyle oldu anlamadım arkadaşlar çimledi onlardan alacağım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
sağolasın kuşum

geçmiş olsun kuzum miden mi bulanıyo

aaa hadi yaaa fide al da dik benim çok yapasım geliyo yaaa ama müsait değilim :)
Kızlar şimdi benim bu gectiğimiz ay kimyasal oldu ya. En son bhcg 13e düştü ertesğ günde adet oldum. Birdaha baktırmadım. Sıfırlanmıştır dimi baktırmama gerek yok.
Lütfen yok diyin nefret ediyorum kan vermekten
sıfırlanmıştır kuzum adette olmuşsun baktırma bence gerek yok zatn benimde 20 güne yakın anca atmıştı vücut leke leke

Ah sosyom benimde sana valla özledim ya önceden ne sohbetlerimiz dönerdi😍🤗🤗
Bir ara bende pek giremedim karşılaşamadık bir türlü valla 😍
Ne kadar kaldı sınavına memurmu olecen sen 😍🤗
Inş olurum be kuzum 🤭
100 gün var şuan, ama biliyon sınav olayı derya deniz bir türlü bitmiyor 🙈
Sağlık olsun da biz yine döneriz eski günlerimize 🤤😍🍒🍒😘

Kendimi bildim bileli korkarım kan vermekten damarımı bulamazlar kan gelmez sürekli iki üç yerden ard arda denerler. Hele birkere bir kolumdan denedi bulamadı iğneyi orda takılı bıraktı diğer kolumdan bulmaya çalışıyo aynı zamanda olmadı elimin üstünden denedi. O günlerden sonra fobi oluştu sonra evlendim şu sağlıksız gebeliklerle tanıştım günlerce takip amaclı sürekli kan vermek zorunda kaldım 😒😒
Şimdi bu olaylardan yine biraz alıştım aslında birde artık Damar nerde biliyorum direk orayı gösteriyorum ordan alınıyor ama yine de aldırana kadar bir panik oluyorum tabi
İnanamıyorum kuzum Allah iyilerle karsılastırsın seni gittigin hastanelerde 😕
Korkunca damarlar daha da cekiliyor üzgünüm 🥺
Bebegin hayırla saglıkla sana tutunsun da inşallah verecegin kan doguma giderken kontrol amaclı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

sağolasın kuşum

geçmiş olsun kuzum miden mi bulanıyo

aaa hadi yaaa fide al da dik benim çok yapasım geliyo yaaa ama müsait değilim :)

sıfırlanmıştır kuzum adette olmuşsun baktırma bence gerek yok zatn benimde 20 güne yakın anca atmıştı vücut leke leke
Öyle yapcam canım artık baktırmıcam. Baakalım benimde ne kadar sürcek 😕

Inş olurum be kuzum 🤭
100 gün var şuan, ama biliyon sınav olayı derya deniz bir türlü bitmiyor 🙈
Sağlık olsun da biz yine döneriz eski günlerimize 🤤😍🍒🍒😘
Ayy kafan alıyomu canım ya sanki benim kafa almaz gibi bu yaştan sonra 🤣🤣🤣

İnanamıyorum kuzum Allah iyilerle karsılastırsın seni gittigin hastanelerde 😕
Korkunca damarlar daha da cekiliyor üzgünüm 🥺
Bebegin hayırla saglıkla sana tutunsun da inşallah verecegin kan doguma giderken kontrol amaclı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin canım benim inşallah rabbim heğimize öylesini nasip etsin😍🤗🥰🥰
O olsunda ben razıyım kan vermeye 🤭🤭

Hahaaa güldürdün beni peyim yaaa allahta seni güldürsün ,valla almaya niyeti yok da almak zorunda 😂 ittiriyorum😂
İttir ittir hiçbirşey düşğnme odaklan güzelce olur valla sen yaparsın😍😍

bir mucizee bir mucizee aşk olsun 🥺🥺
Yorum yapmamışsın son duama 🥺🥺
Tüstümmm
tenor.gif

Back
X