- 28 Haziran 2011
- 63.613
- 159.717
- 898
Oyyy sensin bal şapşikkkkAmaaa kıyamamm sana beeeeekirazlımmm benummm balsun sen bal ball
ilk ve son sevgilimsinn
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy sensin bal şapşikkkkAmaaa kıyamamm sana beeeeekirazlımmm benummm balsun sen bal ball
ilk ve son sevgilimsinn
![]()
Ins bal peyim, bakalım çıktık bi yolaÇok güzel sosyom gönlüne göre olsun![]()
Hamarat hatunlarKız hani bir makarna türü varya yuvarlak gibi ortası delik onun içine kıymayı koyup pişiriyosun mantı gibi oluyor ya ondan uaptımda![]()
Isırıyor tinnos buNasıl güzel şarkı seçmişş paremmm
![]()
Allah razı olsun sosyalim, isteyen kim varsa Rabbim sağlıklısından hayırlısından versin herkeseYaaaaaa çok sevindim cocoommm yaaaa inanılmaz çok sevindim, ne mutluçok şükür bugüne, darısı tüm arkadaşlarımın başına ınş
gözün aydın canım cocom, rabbim kucağına almayı nasip etsin inş
![]()
Evet gercekten hava mis gibiydi bugün bende biraz dan bir sahil yapcemHee kızzz bide evi süpürdüm sildim küçük akvaryumumu yıkadımm en son çamaşır kaldı bugünde hava çok güzeldi sanırım o ayağa kaldırdı beni![]()
Iki tane miiAllah razı olsun sosyalim, isteyen kim varsa Rabbim sağlıklısından hayırlısından versin herkese![]()
Hamarat olaydım ellerimle açardım böyle şeyle uğraşmazdım ya ama buda gereksiz bir uğraş oldu gibime heliyorHamarat hatunlar![]()
Çıktıgın bu yol sana ummadık sevinçleer mutlululuklar yaşatsın kirazlım aminnIns bal peyim, bakalım çıktık bi yolarabbim hepimizin gönlündek8ni versin inş
![]()
Ama böylee sevgiden kaynaklı içi kaynamış diyelimm salişim bizzIsırıyor tinnos bu
Ahh aminn aminn aminn cocommAllah razı olsun sosyalim, isteyen kim varsa Rabbim sağlıklısından hayırlısından versin herkese![]()
YaaaaaaaaaOyyy sensin bal şapşikkkksizi ekmek arası yapar yerim
![]()
Ooooooo benim yerimede yap orda sahilll hadii şanslısınn yaaEvet gercekten hava mis gibiydi bugün bende biraz dan bir sahil yapcem![]()
İftardan sonra gider bir çay kahve içer dönerim senin yerinede birtane içerimOoooooo benim yerimede yap orda sahilll hadii şanslısınn yaa![]()
Hahahha ramazan sonrası ver coşkuyu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaayy içmiş oll vallaha kuzuuİftardan sonra gider bir çay kahve içer dönerim senin yerinede birtane içerim![]()
Ben tombis bebekleri boyle severim. Him him himAma böylee sevgiden kaynaklı içi kaynamış diyelimm salişim bizz![]()
Beybiii birşey attım size görmedin demekkiNabersin bebeğimmmm![]()
![]()
![]()
![]()