- 28 Haziran 2011
- 63.613
- 159.717
- 898
Inş canım benim, allah razı olsun bal peyimEvet kiraz güzelim en güzel yerlere geliceksin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inş canım benim, allah razı olsun bal peyimEvet kiraz güzelim en güzel yerlere geliceksin inşallah![]()
Ben yaptım aman dedim aynen mantı yapar gibiKız gerçekten uğraştırıcıymış 1 saat tıka tıka geçti![]()
Kocalarınıza söylen bu şarkı dinletin akşam beraber kalkın dans edin
Sonrasını bilemem
Ben seviyorum sakin dingin bir sarki
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
Al kız biraz sertce al üzmesin seni enişteTmm parem senin hatrina bu şarki eşliğinde makas alicam keratadankıymetimi bilsin
![]()
Niye ya eşinle dans et ne yapicam enişteyiPareee bende enişte istiyom dediydim yukarlardaaa![]()
Ne alanından çalışıyorsun sosyalim tam bilmiyorum bu kpss işlerini gerci ben amaInş canım benim, allah razı olsun bal peyim![]()
Ay valla bir hamuru açması kaldıBen yaptım aman dedim aynen mantı yapar gibi![]()
Kız aldım ya 3 mesaj aldım dur bakiyim
Vallahaaa bozuşuruzzzz haaaa cvpsız bırakma beniiAna almamışım baktım ya beybi aradan kaçmış![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya hayır ben sana istiyomNiye ya eşinle dans et ne yapicam enişteyi![]()
Lisans genel kültür genel yetenek balpeyimNe alanından çalışıyorsun sosyalim tam bilmiyorum bu kpss işlerini gerci ben ama![]()
Bu ne hamaratlık noluyo bu topikte böyle peyimAy valla bir hamuru açması kaldı![]()
Bebişim cevap verdim ya sana dün
Amaaa kıyamamm sana beeeeeBebişim cevap verdim ya sana dünsonra gene mi etiket yaptın ki
oyyyyy kaçtı mı gene etiket
d7n çok bildirim vardı
Oyyy cancazimmm yerim
![]()
Çok güzel sosyom gönlüne göre olsunLisans genel kültür genel yetenek balpeyim![]()
Kız hani bir makarna türü varya yuvarlak gibi ortası delik onun içine kıymayı koyup pişiriyosun mantı gibi oluyor ya ondan uaptımdaBu ne hamaratlık noluyo bu topikte böyle peyim![]()
Kocalarınıza söylen bu şarkı dinletin akşam beraber kalkın dans edin
Sonrasını bilemem
Ben seviyorum sakin dingin bir sarki
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt