Tüh devamını okuyamadım mune ne yazmıştı o bakmış kontrol etmiştir başk üyelikli biri değil yani dimi 2side
Valla bende uyku sersemi ss almadan kaldırdım hahah aceleyle 😅😅 mune yi görünce bi elim ayağım dolandı 😅😅😅
Kontrol etti mi bilmiyorum ama her yeni gelen hem de turuncu turuncu geliyor 😅 😅 oraya uğramadan geçmiyor anlamadım
Tırsıyorum oradan 😅😅

Off ütü yapılacak ben burada :ukala::ukala::ukala::ukala:

:ukala:

😅😅
Didiyim bari napim 😅😅
Bak kendinize dikkat edin
Özellikle sen Jou Jou 😅😅
Yemesin kimse sizi 😅😅
Bendee gidiyorumm uykuuu çöktüüüüüüüügggg

akirambow-spoiled-rabbit.gif

Valla bende uyku sersemi ss almadan kaldırdım hahah aceleyle 😅😅 mune yi görünce bi elim ayağım dolandı 😅😅😅
Kontrol etti mi bilmiyorum ama her yeni gelen hem de turuncu turuncu geliyor 😅 😅 oraya uğramadan geçmiyor anlamadım
Tırsıyorum oradan 😅😅
Bence de çok şüpheli bi durum 😂😂 direkt sohbet topiği insanı düşündürüyor ben profilleri bile 1sene sonra keşfettim 🤣🤣

He kız o minnoş hep ev temizliyor 😅😅 evlilik olayını çok yanlış anladı bu kız 😅😅😅😅 Minnosprenses Minnosprenses
Temizlik önemli şimdi evde Bi dünya iş var beni bekliyor 🥴
Bal kaymağım nasılsın 😘
Hahah o hiç durmadı ki kız 😅😅 evlendi evleneli bi yerleri temizliyor 😅😅 Minnosprenses Minnosprenses
Tühhh evlenip çocuk yapmalıydı minnoşşş çocuk yap çocuk 🤣 Minnosprenses Minnosprenses
He kaldırdım durumu 😅 aman herkes açık açık konuşuyor dedikodu yapıyor. Radara yakalanan biz oluyoruz 😅
Nolmuş ne dediler 😁

Back
X