- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aynen sahurda gördüm kaldırdım hahahAyy iyi yaptın kuzumm gece yoktun burda dedim uyudu herhalde bu oyüzden dedim sabah sabah coşcak orasıki baktım iyi dedim bian

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen sahurda gördüm kaldırdım hahahAyy iyi yaptın kuzumm gece yoktun burda dedim uyudu herhalde bu oyüzden dedim sabah sabah coşcak orasıki baktım iyi dedim bian
Adrenalin olduBunu bendee söyledim çiçeğğm ayda yılda bir denk geldi iştee![]()
Sen nasılsın canımm canımmmAynen sahurda gördüm kaldırdım hahah![]()
![]()
Tüh devamını okuyamadım mune ne yazmıştı o bakmış kontrol etmiştir başk üyelikli biri değil yani dimi 2sideAynen sahurda gördüm kaldırdım hahah![]()
![]()
Valla bende uyku sersemi ss almadan kaldırdım hahah aceleyleTüh devamını okuyamadım mune ne yazmıştı o bakmış kontrol etmiştir başk üyelikli biri değil yani dimi 2side
İyiym kuşumSen nasılsın canımm canımmm![]()
Amaann amaaannn neseki irkek çıkmadı kızzzOff ütü yapılacak ben burada
Didiyim bari napim
Bak kendinize dikkat edin
Özellikle senJou
Yemesin kimse sizi![]()
Bendee gidiyorumm uykuuu çöktüüüüüüüüggggOff ütü yapılacak ben burada
Didiyim bari napim
Bak kendinize dikkat edin
Özellikle senJou
Yemesin kimse sizi![]()
Iyiyimm yavv çiş üzeri çiş bezdum daaİyiym kuşumsen nasılsın bakalım
Iyi gecelerr canoommmBendee gidiyorumm uykuuu çöktüüüüüüüügggg
![]()
Bence de çok şüpheli bi durumValla bende uyku sersemi ss almadan kaldırdım hahah aceleylemune yi görünce bi elim ayağım dolandı
Kontrol etti mi bilmiyorum ama her yeni gelen hem de turuncu turuncu geliyor![]()
oraya uğramadan geçmiyor anlamadım
Tırsıyorum oradan![]()
İyigecelerrrr meleğiiiimmmmmBendee gidiyorumm uykuuu çöktüüüüüüüügggg
![]()
Emin miyizAmaann amaaannn neseki irkek çıkmadı kızzz![]()
Gel o zaman iyi geceler öpücüğünü verelimmmBendee gidiyorumm uykuuu çöktüüüüüüüügggg
![]()
Hahah yukarıdan tekmeyi yiyince aşağıdan pırtIyiyimm yavv çiş üzeri çiş bezdum daa![]()
Kesinlikle şüpheliBence de çok şüpheli bi durumdirekt sohbet topiği insanı düşündürüyor ben profilleri bile 1sene sonra keşfettim
![]()
Mune nederse oEmin miyiz
Gel o zaman iyi geceler öpücüğünü verelimmm![]()
Hahah yukarıdan tekmeyi yiyince aşağıdan pırt![]()
Bune lan herkes ütü peşindeeBende kaçıyorum yavrilerr ütü yapmağaa![]()
Temizlik önemli şimdi evde Bi dünya iş var beni bekliyor
Bal kaymağım nasılsın
Tühhh evlenip çocuk yapmalıydı minnoşşş çocuk yap çocuk
Nolmuş ne dedilerHe kaldırdım durumuaman herkes açık açık konuşuyor dedikodu yapıyor. Radara yakalanan biz oluyoruz
![]()