- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
7 kocalı hürmüz gibi o ne be öyleBirinin 4.mu besincimi evliliği vardı 4 çocuklu biriydi direk böyle daldı konu ya
Bende dedim ki boş yere goca bekliyorum bana kızdılar hahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 kocalı hürmüz gibi o ne be öyleBirinin 4.mu besincimi evliliği vardı 4 çocuklu biriydi direk böyle daldı konu ya
Bende dedim ki boş yere goca bekliyorum bana kızdılar hahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bide altta gözlüyorlarsa bide geri gelirlerse aman tanrım my got7 kocalı hürmüz gibi o ne be öyle![]()
Gelemezler kiBide altta gözlüyorlarsa bide geri gelirlerse aman tanrım my got![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Üçü de yeni üye ve ne hikmetse üçü de aynı konuyu bulmuşGördün mü dünkü mesajları o zamandan beri supheliydik 3 de bir anda girdiler belkide alttan takip edenlerdir![]()
![]()
Profil kapatmak ne bilmiyordum halen bilmediğim şeyler var 3 de 3 koldan saldirdiÜçü de yeni üye ve ne hikmetse üçü de aynı konuyu bulmuşUla biz yeni üye olduğumuzda burnumuzun ucunu göremiyorduk
Ay evet ya bu profil kapatanlara bir yükseliyorum devlet sırrı gibi mesajlarıProfil kapatmak ne bilmiyordum halen bilmediğim şeyler var 3 de 3 koldan saldirdi![]()
Alıntılamayı 1 ay sonra falan cozdum benÜçü de yeni üye ve ne hikmetse üçü de aynı konuyu bulmuşUla biz yeni üye olduğumuzda burnumuzun ucunu göremiyorduk
Heee geyikte neyi marak ediyorlarsa
Uyuyom ben iş var ki yarınGeceleri burda olll![]()
EheheheheKüstün sandım![]()
İçim geçmiş yok yol baya uyumuşum
Bu benim tırşığımı çıkarır ammaAhahahha aynen ha biz onu sövüyoruz onun haberi yok
Gel kız burayabir mucizee
![]()
Ayy bu "vurucam kırbacı, vurucam kırbacı" diyen çocuğa nasıl benziyor![]()
Hayırlı akşamlar LenamTünaydın fatmammmm mucizemmm balımmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben de bakıyordum ama gebelik topiklerineDışardan bakıp napıyolar hic anlamadım![]()
Allah hayırla getirsin diyelim hayır olsun mucimmHeee geyikte neyi marak ediyorlarsa
Uyuyom ben iş var ki yarın
Ehehehehe
İçim geçmiş yok yol baya uyumuşumrüyamda Bi kadın geliyo 46 veya 49 yaşlarında karnı burnunda Bi oğlan çocuğuyla görüşüyor oğlanlar bunlar yakınlaşıp fıs fıs konuşuyor
Sonra kadın dışarda bekliyor yanımda bir iki kişi daha var kadın sızlanıyor işte biz evlencez falan diye oha diyorum o çocuk varsa 18 yaşında sende gözüküyon kırk küsür yaşında
Kadın diyor 18 değildir o kadar değildir diye ağlıyor hamileyim ben diyor ben de diyom korunsaydn tövbe estağfurullah Allah korumamş seni ben mi koruycam
Öncesinde deCatlak-kurabiye ile sesli konuşma atıyoduk birbirimize bu ne biçim rüyaaaaa
Bu benim tırşığımı çıkarır amma
Hayırlı akşamlar Lenam
Ben de bakıyordum ama gebelik topiklerineburaya perde çekelim bizim topiğe bir adet perde rica ediyorus
Totin mi açıkta kaldı yavrumHeee geyikte neyi marak ediyorlarsa
Ehehehehe
İçim geçmiş yok yol baya uyumuşumrüyamda Bi kadın geliyo 46 veya 49 yaşlarında karnı burnunda Bi oğlan çocuğuyla görüşüyor oğlanlar bunlar yakınlaşıp fıs fıs konuşuyor
Sonra kadın dışarda bekliyor yanımda bir iki kişi daha var kadın sızlanıyor işte biz evlencez falan diye oha diyorum o çocuk varsa 18 yaşında sende gözüküyon kırk küsür yaşında
Kadın diyor 18 değildir o kadar değildir diye ağlıyor hamileyim ben diyor ben de diyom korunsaydn tövbe estağfurullah Allah korumamş seni ben mi koruycam
Öncesinde deCatlak-kurabiye ile sesli konuşma atıyoduk birbirimize bu ne biçim rüyaaaaa
Hayırlı akşamlar Lenam
Ben de bakıyordum ama gebelik topiklerineburaya perde çekelim bizim topiğe bir adet perde rica ediyorus
Bunlar fena fenaAlıntılamayı 1 ay sonra falan cozdum ben![]()
Dur gelsinler bi hesap doğrulama istemek lazımProfil kapatmak ne bilmiyordum halen bilmediğim şeyler var 3 de 3 koldan saldirdi![]()
İnşallaah pariskomAllah hayırla getirsin diyelim hayır olsun mucimm
ÖrttümdüdeTotin mi açıkta kaldı yavrum
Hayır olsun inşallah
Kafa zehirBunlar fena fena
Bende emojilerin yerini sormuştum bulana kadar baya bi çabaladımama akşam sordular söyledim iki dk da hemen nasıl bulmuşlar
Heee geyikte neyi marak ediyorlarsa
Ehehehehe
Hayırlı akşamlar Lenam
Ayy evet bir de emojilerle gifler gifleri daha yeni cozuyorumBunlar fena fena
Bende emojilerin yerini sormuştum bulana kadar baya bi çabaladımama akşam sordular söyledim iki dk da hemen nasıl bulmuşlar
Hoşgeldin kuzum perimNapıyonuz mariler
![]()
Uzanmaca yamulmacaNapıyonuz mariler
![]()
Ayy bunlar da var bir iş