- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Mucizeye attım onu senin saçını niye yolayımBariyy saç bas

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mucizeye attım onu senin saçını niye yolayımBariyy saç bas
Kocanı yakalaHahha Ayy benim de ruh halim bugün böyle yaa
Acayip agresifim önüme geleni dövebilirim![]()
Sabahtan bir sürü ütü yaptım geçmedi ev işi yaptım geçmedi
Var mı güreş tutacak olan
Anam kız topla kendini benim beynim döndü
![]()
Bebeggiimm misafirliklere gittim aancaa gelebildimBebişimmm nasılsın aşkoomm
Sgahahaj burayı kesfetmek daha da stresli her kötü senaryo burda herseyi okuyup daha da cıldırıyor insan olabildiğince uzak duruyorum ben artık gebelik gruplarından arada gözüm kayıyorHe len onca yaşadıklarımdan sonra başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi çare arıyodm sonra burayı keşfettim okudum aradım okudum sonra üye oldum
@Saliha40 beğenmedim atmış onun da tırşığını çıkar![]()
Heee ondan geç geldin bend ediyorum nerde bu kızBebeggiimm misafirliklere gittim aancaa gelebildim
İyiyim sen nasılsıınn
Sgahahaj burayı kesfetmek daha da stresli her kötü senaryo burda herseyi okuyup daha da cıldırıyor insan olabildiğince uzak duruyorum ben artık gebelik gruplarından arada gözüm kayıyor![]()
Sgahahaj evet kız yoksa ben nerelerde olcam baska buralarda olurumHeee ondan geç geldin bend ediyorum nerde bu kız![]()
Hahahahah neseki çok geç olmadan geldinSgahahaj evet kız yoksa ben nerelerde olcam baska buralarda olurum![]()
Napıyon beybisi nasılsınHahahahah neseki çok geç olmadan geldin![]()
Severimmm beybiisiiii kızzzNapıyon beybisi nasılsın
Ay bu beybisi nerden geldiyse dilime herkese söyler oldum![]()
Seversen sen beybissiii olll hepSeverimmm beybiisiiii kızzz
Napem kuzu gece gece acıktım tambuğday lavaş vardı kaşarlı tost ettim onla
Sen nasılsınn![]()
Oooo hemde neler nelerr şekersiz pirinç bile var hahahaha buyüzden hala 5 kilodayım kızzz anladımkii şekerli şeylerle kilo alıyoruzzSeversen sen beybissiii olll hep
Tam bugday lavas mı var anam ne kadar saglıklı besleniyorsunuz helal olsun kuzum
İyiyim elhamdülillah![]()
Sekersiz pirinc nasıl oluyormuussOooo hemde neler nelerr şekersiz pirinç bile var hahahaha buyüzden hala 5 kilodayım kızzz anladımkii şekerli şeylerle kilo alıyoruzz
Canımm nurummm![]()
Öyle marka var kuzu migrosta mlife bio markasındaSekersiz pirinc nasıl oluyormuuss
Masallah kuzum cok iyi etmişsinsaglıklı beslenmek bebege de daha fazla yararlı
Terme pirinci olmazsa olmaz biz Samsun TermelilereÖyle marka var kuzu migrosta mlife bio markasında
Ama inanki cok iyi ve seni şişirmiyorr biz artık hep ondan alıyoruzz
Tabi kuzumm aslında yiyorum ama açma ve tatlı yemiyorum tatlı ettim revani bi çatal yedim sadece enazından yemis kadar oluyorum
Hahahaha kız gerçek güzel oluyorrTerme pirinci olmazsa olmaz biz Samsun Termelilere
O neymiş öyle sekersiz pirinc tadı da yoktur onunkiloların nerden geldigi ortaya cıkıyor
Bir catal nefsini körlüyorsa ne güzel masallah sana
Bir dilim yemezsem icim kıprasır![]()
Kuzu ben ıslatmadan yapmam mesela sıcak suda yıkarım 2-3 kez sonra 1 saat tuzlu suya bırakırım pirinci nisastasını atıyor böyle görüyorsun o beyazlıgıHahahaha kız gerçek güzel oluyorristersende biraz cok minnak şeker atıpta yiyebilirsin
Öyle ya napalımm iyikide varmış öyle pirinç ben çok severim pilavı ve çok yeriimm eşim sağolsun buldu yoksa normal pirinç bile yenmemek gerekirmiş oda daha çok şekeri yükseltirmiş yanii
Aynenn bende öyle ederim kuzum bunada aynı şekilde yoksa lezzetli olmazzKuzu ben ıslatmadan yapmam mesela sıcak suda yıkarım 2-3 kez sonra 1 saat tuzlu suya bırakırım pirinci nisastasını atıyor böyle görüyorsun o beyazlıgı
Patates de öyle vakit varda dograyıp suya bırakırım![]()
Bir de alısmısım suda bekletmezsem tutturamıyorumAynenn bende öyle ederim kuzum bunada aynı şekilde yoksa lezzetli olmazz![]()
Aynı aynı birde bardak ölçülü kullanırim hep bi pirince ve bulgura öyleyim gözkararıyla edemiyorum onuBir de alısmısım suda bekletmezsem tutturamıyorum![]()
Sen ben olabilir misin acabaAynı aynı birde bardak ölçülü kullanırim hep bi pirince ve bulgura öyleyim gözkararıyla edemiyorum onu
Aynenn bak bide o varrr bi kurufasullye 1 su bardagından bir parmak eksik anca yetiyor meselaSen ben olabilir misin acaba
Ben baklagiller kısmını da bardakla yapıyorum yoksa fazla geliyor yiyemiyoruz![]()