- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Hele mercimek çorbasıAynenn bak bide o varrr bi kurufasullye 1 su bardagından bir parmak eksik anca yetiyor mesela![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele mercimek çorbasıAynenn bak bide o varrr bi kurufasullye 1 su bardagından bir parmak eksik anca yetiyor mesela![]()
Yarim cay bardağı yeterliHele mercimek çorbasıartık yarım su bardağı yapıyorum onu bile iki gün yiyoruz
![]()
O benim gözümü doyurmaz ki kuzumYarim cay bardağı yeterli
Heehh aynenn ölçüsüz olmuyo gerçektenHele mercimek çorbasıartık yarım su bardağı yapıyorum onu bile iki gün yiyoruz
![]()
Evettt anca ama ben tam 1su bardağı kadar ediyorum pilavı çok yediğimiz içinPirinç 1 bardaktan 1 parmak eksik olacak
Bende aynı durumdayım misafire yaptım revani duruyor yarın aksam yendi yendi yenmedi belirsiz nolacak persembe esim yok cuma yola cıkıyoruzHeehh aynenn ölçüsüz olmuyo gerçekten
Evde 2 kişi olunca mesela tatlı bile yapamıyorum kalıyo revani 4 günde anca bitti mesela farklı şeyler yapmak istiyorum ama kalıyor
Evet, pasta börek yapılmıyor yapinca günlerce yiyoruzHeehh aynenn ölçüsüz olmuyo gerçekten
Evde 2 kişi olunca mesela tatlı bile yapamıyorum kalıyo revani 4 günde anca bitti mesela farklı şeyler yapmak istiyorum ama kalıyor
Evett tatlı kalıyorr ama börek genede eşim bi tepsiyi bigünde bitirir mesela ona açma börek poğaça olsun yerEvet, pasta börek yapılmıyor yapinca günlerce yiyoruz![]()
Cok yiyorsan iz yetmez ama iki porsiyon tam oluyor hatta kalıyor bile benimEvettt anca ama ben tam 1su bardağı kadar ediyorum pilavı çok yediğimiz için![]()
Yesin yesin sonra poca gobek olurEvett tatlı kalıyorr ama börek genede eşim bi tepsiyi bigünde bitirir mesela ona açma börek poğaça olsun yer![]()
Aaa bayram için dimi bizde cumsrtesi istanbulaBende aynı durumdayım misafire yaptım revani duruyor yarın aksam yendi yendi yenmedi belirsiz nolacak persembe esim yok cuma yola cıkıyoruz![]()
Aynenn enazından buzluğu kurtarıyorda ben buzluğa tatlı olarak kek atıyorum kekte kalır mesela hala dueuyo dolapta canımız istese çıkarıp eşime veriyorummBörek pogaca yapınca fazlasını buzluga atıyorum yoksa misafir gelmezse kendimiz tatlı bile yiyemeyecegiz kalacak diye![]()
Evettt dediğin gibi 1 parmak eksik oldumu tam yetiyo birazdaha fazla olabiliyor ertesi güne kaldımı da tadı ve lezzeti gidiyo dünki gibi taze kalmıyoCok yiyorsan iz yetmez ama iki porsiyon tam oluyor hatta kalıyor bile benim
Hahahaha oldu zaten amaa buara ramazan da 4 kilo verdi gııı göbek gittiYesin yesin sonra poca gobek olur
Hamuru yaptin baklava yap bari diyorum .. baklavalilara hayranımHahahaha oldu zaten amaa buara ramazan da 4 kilo verdi gııı göbek gitti![]()
Vuuu kız baklava yapmak istiyorum da büyük tepsiyle baklava ikimize baya baya çok gelirrHamuru yaptin baklava yap bari diyorum .. baklavalilara hayranım![]()
Bayram icin önce esimin oraya sonra İstanbul anacugum da kalacagım birazAaa bayram için dimi bizde cumsrtesi istanbula
Aynenn enazından buzluğu kurtarıyorda ben buzluğa tatlı olarak kek atıyorum kekte kalır mesela hala dueuyo dolapta canımız istese çıkarıp eşime veriyorumm![]()
Bizde öyle önce kv sonra anammBayram icin önce esimin oraya sonra İstanbul anacugum da kalacagım biraz
Kek bile kalıyor anammm koyuyorum taze taze çikarınca yeni yapmışız gibi ama normal tatlı koyanlarıda duydum burda biyerde görmüştümYaa keki de duydum bir ara onu da denicem canımız cekince![]()
Her tatlı da konur mu bilemedim kız cıkarınca salıyor bazı seyler kendiniBizde öyle önce kv sonra anamm
Kek bile kalıyor anammm koyuyorum taze taze çikarınca yeni yapmışız gibi ama normal tatlı koyanlarıda duydum burda biyerde görmüştüm
Evettt onu bende düşündüm oyüzden koymadımHer tatlı da konur mu bilemedim kız cıkarınca salıyor bazı seyler kendini![]()
Iyisini yaparsın kuzummBayrama anneme yetişicek miyiz sıkıntılı biraz ama olsun ben kalcam ya kafa dinlicem biraz takılamıyorum simdi oralara![]()
![]()