Heehh aynenn ölçüsüz olmuyo gerçekten
Evde 2 kişi olunca mesela tatlı bile yapamıyorum kalıyo revani 4 günde anca bitti mesela farklı şeyler yapmak istiyorum ama kalıyor
Bende aynı durumdayım misafire yaptım revani duruyor yarın aksam yendi yendi yenmedi belirsiz nolacak persembe esim yok cuma yola cıkıyoruz 🥲🥲🥲

Börek pogaca yapınca fazlasını buzluga atıyorum yoksa misafir gelmezse kendimiz tatlı bile yiyemeyecegiz kalacak diye 😅😅😅

Bende aynı durumdayım misafire yaptım revani duruyor yarın aksam yendi yendi yenmedi belirsiz nolacak persembe esim yok cuma yola cıkıyoruz 🥲🥲🥲
Aaa bayram için dimi bizde cumsrtesi istanbula
Börek pogaca yapınca fazlasını buzluga atıyorum yoksa misafir gelmezse kendimiz tatlı bile yiyemeyecegiz kalacak diye 😅😅😅
Aynenn enazından buzluğu kurtarıyorda ben buzluğa tatlı olarak kek atıyorum kekte kalır mesela hala dueuyo dolapta canımız istese çıkarıp eşime veriyorumm🤭

Hamuru yaptin baklava yap bari diyorum .. baklavalilara hayranım :sus::sus:
Vuuu kız baklava yapmak istiyorum da büyük tepsiyle baklava ikimize baya baya çok gelirr
Küçük alsam şerbeti ayarlamak kolay olmaz tam ölçüyle etmek gerekir oda büyük tepsiyle oluyor maaleseff

Son düzenleme:
Aaa bayram için dimi bizde cumsrtesi istanbula

Aynenn enazından buzluğu kurtarıyorda ben buzluğa tatlı olarak kek atıyorum kekte kalır mesela hala dueuyo dolapta canımız istese çıkarıp eşime veriyorumm🤭
Bayram icin önce esimin oraya sonra İstanbul anacugum da kalacagım biraz

Yaa keki de duydum bir ara onu da denicem canımız cekince 😅😅😅

• Komik
Reactions: Jou
Bizde öyle önce kv sonra anamm🤣

Kek bile kalıyor anammm koyuyorum taze taze çikarınca yeni yapmışız gibi ama normal tatlı koyanlarıda duydum burda biyerde görmüştüm
Her tatlı da konur mu bilemedim kız cıkarınca salıyor bazı seyler kendini 🤣😅

Bayrama anneme yetişicek miyiz sıkıntılı biraz ama olsun ben kalcam ya kafa dinlicem biraz takılamıyorum simdi oralara :rolleyes: :rolleyes:

Back
X