Aynen çiçeğim son senemiz memleket taraflarına gelmeyi düşünüyoruz nasipse 🥰
Siz nerede görev yapıyorsunuz
Biz daha şarka gitmedik Balıkesir deyiz su an 🤣🤣 sarktan hallice dogudan gelenler bile öyle diyor oralar daha iyiydi diyolar 🥲🥲🥲

Biz daha şarka gitmedik Balıkesir deyiz su an 🤣🤣 sarktan hallice dogudan gelenler bile öyle diyor oralar daha iyiydi diyolar 🥲🥲🥲
Hadi yaa eşim bazen der balıkesire de gidebiliriz orası da güzelmiş diye ama ne görevi yaptıklarına da bağlı benim eşim uzman çavuş seninki polis sanırsam onların her şehirde zor oluyor🥲

Hadi yaa eşim bazen der balıkesire de gidebiliriz orası da güzelmiş diye ama ne görevi yaptıklarına da bağlı benim eşim uzman çavuş seninki polis sanırsam onların her şehirde zor oluyor🥲
Benimki de uzman cavus 🤣🤣🤣🤣 hava kuvvetlerinde seninki nerde 😂😂😂😂😂
Burda hepsi sikayetci merkezde sıkıntılar var ilceler biraz daha katlanabilir

Benimki de uzman cavus 🤣🤣🤣🤣 hava kuvvetlerinde seninki nerde 😂😂😂😂😂
Burda hepsi sikayetci merkezde sıkıntılar var ilceler biraz daha katlanabilir
Sen şark görevi deyince genelde polislerin doğusuna şark diyorlar ya o yüzden polis dedim hahaha😂
Biz kara kuvvetlerindeyiz çiçeğim🥰 evet balıkesirn ilçesinden bahsediyordu eşim ama hatırlayamadım hangisiydi🙈

Evet araya evlilik girince kuzum hep öyle oluyor napalım sağlık olsun korona geldiğinden beri işler değişti yoksa ondan önce heray 2 sefer giderdik bi anneme bi kv ye
Sorma kuzum 😔 biz zaten korona da evlendik tam 2020 Eylül'de 🥲
Kac ay gidemedigimiz oldu etti simdi daha sık gittik son zamanlarda sukur

• Beğen
Reactions: Jou
Sen şark görevi deyince genelde polislerin doğusuna şark diyorlar ya o yüzden polis dedim hahaha😂
Biz kara kuvvetlerindeyiz çiçeğim🥰 evet balıkesirn ilçesinden bahsediyordu eşim ama hatırlayamadım hangisiydi🙈
Ne bileyim kız öyle diyolar 😂😂🤣🤣
İlceler daha iyi de kuzum merkeze gelenler kafayı yiyor 😂😂
Biz de yedik esimle 🥲🥲
Aaa doğru dün demiştinn :KK70: benimde dünden kalann bi ıspanağı birşey etsem ıspanak kavurması mı etsem bilemedim gına geldi ıspanaktan 😂😂😂
Ben buzluga atıyorum ıspanagı dograyıp 😂😂🤣🤣 yoksa kac gun yeriz belli olmaz

Back
X