- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende haaaa her karadenizli burnu aynı değillburnun uzun mu![]()
Aynen çiçeğim son senemiz memleket taraflarına gelmeyi düşünüyoruz nasipseAgahhaja evet vala kv den annemden ne varsa toplayıp geliyorumyemekmiş esyamıs farketmez
Evet kuzum sizde mi![]()
Biz daha şarka gitmedik Balıkesir deyiz su anAynen çiçeğim son senemiz memleket taraflarına gelmeyi düşünüyoruz nasipse
Siz nerede görev yapıyorsunuz
Ayy samsun da bi arkadaşımız oturuyor bitürlü gitmek nasip olmadı oralaraSamsun![]()
Evet kızz bende öyle dedim kan cekiyor işteOndan demekki kanımız çekti kızzz diyorum ne çabuk ısındıkk![]()
Vala bende kac senedir gidemedim bir de ustune evlilik daha da uzadı yollarAyy samsun da bi arkadaşımız oturuyor bitürlü gitmek nasip olmadı oralara![]()
Seninde kadir gecen mübarek olsun Öznurcum Allah razı olsunEki Görüntüle 3056566 Ettiğimiz dualar yerine ulasıp kabul olsun inşaAllah
Kadir gecemiz mübarek olsun
@tiniminihaniim @BallikabakMssPARE
Lna16 @Minnosprenses @coconatt @Hogwartss
Noisy Girl @bir mucizee @ASSOSyal @My_Moonlight06
Jou @D u t @mavikelebek34
Fatmazell @Mabellee @Saliha40 @Catlak-kurabiye
Hadi yaa eşim bazen der balıkesire de gidebiliriz orası da güzelmiş diye ama ne görevi yaptıklarına da bağlı benim eşim uzman çavuş seninki polis sanırsam onların her şehirde zor oluyorBiz daha şarka gitmedik Balıkesir deyiz su ansarktan hallice dogudan gelenler bile öyle diyor oralar daha iyiydi diyolar
![]()
Akşama yemahh varmı yemahhhEvet kızz bende öyle dedim kan cekiyor işte![]()
Benimki de uzman cavusHadi yaa eşim bazen der balıkesire de gidebiliriz orası da güzelmiş diye ama ne görevi yaptıklarına da bağlı benim eşim uzman çavuş seninki polis sanırsam onların her şehirde zor oluyor![]()
Evet araya evlilik girince kuzum hep öyle oluyor napalım sağlık olsun korona geldiğinden beri işler değişti yoksa ondan önce heray 2 sefer giderdik bi anneme bi kv yeVala bende kac senedir gidemedim bir de ustune evlilik daha da uzadı yollar![]()
Vaar varr hem de bi sürü kalanları yicez cöp mü olsunAkşama yemahh varmı yemahhh![]()
Sen şark görevi deyince genelde polislerin doğusuna şark diyorlar ya o yüzden polis dedim hahahaBenimki de uzman cavushava kuvvetlerinde seninki nerde
Burda hepsi sikayetci merkezde sıkıntılar var ilceler biraz daha katlanabilir
Aaa doğru dün demiştinnVaar varr hem de bi sürü kalanları yicez cöp mü olsun![]()
Sorma kuzumEvet araya evlilik girince kuzum hep öyle oluyor napalım sağlık olsun korona geldiğinden beri işler değişti yoksa ondan önce heray 2 sefer giderdik bi anneme bi kv ye
Ne bileyim kız öyle diyolarSen şark görevi deyince genelde polislerin doğusuna şark diyorlar ya o yüzden polis dedim hahaha
Biz kara kuvvetlerindeyiz çiçeğimevet balıkesirn ilçesinden bahsediyordu eşim ama hatırlayamadım hangisiydi
![]()
Ben buzluga atıyorum ıspanagı dograyıpAaa doğru dün demiştinnbenimde dünden kalann bi ıspanağı birşey etsem ıspanak kavurması mı etsem bilemedim gına geldi ıspanaktan
![]()
Ne yediniz eşinle hahahahahNe bileyim kız öyle diyolar
İlceler daha iyi de kuzum merkeze gelenler kafayı yiyor
Biz de yedik esimle
Ben buzluga atıyorum ıspanagı dograyıpyoksa kac gun yeriz belli olmaz
adaşım canım Allah razı olsun. hepimizin kadir gecesi mübarek olsunEki Görüntüle 3056566 Ettiğimiz dualar yerine ulasıp kabul olsun inşaAllah
Kadir gecemiz mübarek olsun
@tiniminihaniim @BallikabakMssPARE
Lna16 @Minnosprenses @coconatt @Hogwartss
Noisy Girl @bir mucizee @ASSOSyal @My_Moonlight06
Jou @D u t @mavikelebek34
Fatmazell @Mabellee @Saliha40 @Catlak-kurabiye