AMİN BİTANEM :)
dua sayfalarını taramaktan nevrim döndü : :KK45:
Off sorma kız kafamın içi çorba 😅😅
Şimdi de linoşun grubu karıştırdımmmm
Lna16 Lna16 linoşşşş helppp helppppp
Özel mesaja bi bakar mısın helppp çokk helppp acayip hellppppp helpp oğlu helppp 😅😅😅

Canım kurabiyemmm Allah razı olsunnn🌺🌺😍😍 Hepimizin kandil gecesi mübarek olsun🌹🌹
Rabbim bizi bugün kapısından boş göndermesin inşallah öznuşummm 😍😍🤲🏻🤲🏻💜💜aminnn
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim anne tarafida konyalı

Aynen konyaliyik biz nörelimm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Tabiiii hatta çokda ağır basar baba tarafı tırt paremmm😂😂😂
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

M Mavi Menekse

@My_Moonlight06

@Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

@My_Moonlight06 arkadaşım dua istemişti canım benim 🥲🥲🥲
🌺🌺🌺🌺 Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden 😍😍😍 @Hogwartss Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm 🌺🌺🌺
Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi dualarımızı benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırsın Rabbimmm kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın 🤲🏻💐
Çokça Aminnn yazmak istedim sadece öyle işte 🥲
❤️❤️Ahh Linoşummmm Allahım Ettiğimiz dualarımızı yakarışlarımızı kabul etsin bu imtihanımızı hayırlısıyla verebilmeyi de nasip etsin bizleri mucizlerle müjdelesin kendime liste yapacam bendee kimseyi unutmak istemiyorum duamda😍😍😍😍

ahaaaa-mad.gif

Birdee ne çoook yazışılmışş azcık dövdümm siziiiiii:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK4::KK4:

Off sorma kız kafamın içi çorba 😅😅
Şimdi de linoşun grubu karıştırdımmmm
Lna16 Lna16 linoşşşş helppp helppppp
Özel mesaja bi bakar mısın helppp çokk helppp acayip hellppppp helpp oğlu helppp 😅😅😅
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yettim kızzzzz kurabiyem hahahaha yerim seni helpini 🤣🤣🤣🤣

Back
X