- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348

Benimkini kim tamamlicak vay başımRabbim niyetini biliyor da kurabiyem melekleri ile tamamlatırdı inşallah
İlahi kurabiyem ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkini kim tamamlicak vay başımRabbim niyetini biliyor da kurabiyem melekleri ile tamamlatırdı inşallah
İlahi kurabiyem ya
Allah kolaylığını verir kuzum
Benimkini kim tamamlicak vay başım![]()
Nasılmış kurabiuem hele bir bana da bir aç konuyu bende eksik okumuş olmuyım
Aynen öyle kuzum vardır bir hikmeti Allah kabu etsin ağzına yüreğine sağlık çiçeğimÇok şükür okudum tekrardan dualadim canımvardır bunda da bir hayır
Bu mübarek günde yeniden dua etmek nasip oldu vardır bi hikmeti![]()
Şimdi linoş dedi ya 82-90 ayetler ve son sayfaNasılmış kurabiuem hele bir bana da bir aç konuyu bende eksik okumuş olmuyım![]()
Elbet kuzumAllah kolaylığını verir kuzum![]()
Vallah ben de öyle sandıydım yaaaaŞimdi linoş dedi ya 82-90 ayetler ve son sayfa
Bende sandım ki sadece 82-90 ayetler
Yani aradaki ayetleri okumadım
Hemen grubun açıldığının ertesi de okudum bitirdim oh dedim rahatım
Sonrasında linoş açıklama falan yapmış ama görmedim onları
Neyse ki fark ettim de o 82-90 ayetlerin olduğu sayfayı komple okudum tekrardan 3 kez![]()
Bol bol sevap point kazandın kurabiyemŞimdi linoş dedi ya 82-90 ayetler ve son sayfa
Neyse ki fark ettim de o 82-90 ayetlerin olduğu sayfayı komple okudum tekrardan 3 kez![]()
Kenzül arş duası Bi sayfa mı bakamadım aiona kuzuŞimdi linoş dedi ya 82-90 ayetler ve son sayfa
Ayyyy çok şükür kaza bela olmadan hallettik şükür mucizemElbet kuzum
Vallah ben de öyle sandıydım yaaaa
Bana yazık değil mi merakından çatlıyom kuşumDövme dövmeee yazık değil mi![]()
O bir 5 6 sayfa var ama Kuran'da geçmiyor kuzumKenzül arş duası Bi sayfa mı bakamadım aiona kuzu
Bos bos konustuk kız öyle hic merak edilcek birşey yokBana yazık değil mi merakından çatlıyom kuşum![]()
İnternetten çıkıyor ya da evde yasin kitaplarının en arkadasında varKenzül arş duası Bi sayfa mı bakamadım aiona kuzu
Uzun seyde 2 sayfaKenzül arş duası Bi sayfa mı bakamadım aiona kuzu
Aslında Kadir gecesini son on gün içinde arayın diyor Rabbim kuzumm sen sonuna kadar duanı ett ne zaman kabul olunur bilinmezKızlar benim bu sene kafam karıstı acıklayacak olan var mı
27 Ramazan olunca Kadir gecesi olmuyor muydu bitmesine 3 gün kala. Şimdi baktım bugun 26 Ramazan beynim yanıyor![]()
Agahahaj evet öyle de Müslüman alemi simdi kutluyor ya bi kafama takıldıAslında Kadir gecesini son on gün içinde arayın diyor Rabbim kuzumm sen sonuna kadar duanı ett ne zaman kabul olunur bilinmez![]()
Evet bende hep Perşembe sanıyordum kuzum hatta dedim kızlara ben regl olucam önden okuyacam baktım kurabiye paylaşmış dün gece şok oldumKızlar benim bu sene kafam karıstı acıklayacak olan var mı
27 Ramazan olunca Kadir gecesi olmuyor muydu bitmesine 3 gün kala. Şimdi baktım bugun 26 Ramazan beynim yanıyor![]()