aklına gelmeyenlerden olarak rabbim kabul etsin inşallah canım benim. Allah razı olsun 🥰
Yaaaa ozom unutmuşum kusura bakma akşam o kadar yoğundu ki olsun topic deki olanlara da dedim Allah kabul etsin inşallah ozommmmm 🤲🏻🌺🥰😍😍😍🥲

küstüm :KK61:

canım benim ben senin güzel kalbini biliyorum o yüzden sorun etmedim 🥰rabbim kabul etsin inşallah düşünmen bile yeter canımın içisi tatlım balım kuzum 😍😁
Küsmeee ozommmm:cry::KK61:
Yaaâaa seni yerimmmmm:KK60::KK22: bebek için dua ederken benim gibi bekleyenlere dedim gözyaşı dökenlere emek verenlere annelik babalık duygusunu tattırsın bizi mahrum etmesin dedim ozommmmmm her zaman dualardasınız 🥰🥰🥰
Senin ağzından çıkan güzel kelimeleri severim senin kalbini yerimmm 😍 ozommmm cansın birtanem tatlım çiçeğim 😍:KK60::KK60::KK60::KK74::KK74::KK74:

Dün geceden sağ salim çıktık mı gençlerrrr😅😅😅
Kafalar normale döndü mü :confused: :confused: :confused: benimki hala böyle :confused::confused::confused:
Bişey unutmadık inşallah
Herkesin duasını yapmışızdır inşallah maşallah 😅
MssPARE MssPARE Lna16 Lna16 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @Tweety Bird @bir mucizee @Ballikabak Saliha40 Saliha40
Zorlu bir mücadeleydii amaaa çok güzeldi kurabiyemmm 😍😍😍😍 ben yarı sağlamım ama olsun🤣🤣🤣
Gunaydin beybisular :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: şöyle sabah duşu da alam kendime gelem :KK15: :KK15: :KK15: :KK15: :KK15: :KK15: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK200::KK200::KK200::KK200:

günaydın askoskoloskolar uleynnn hanifeğğğğğğğğğ:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

showering-taking-a-shower.gif

Ne bakıyoruz yaaaaa sabah sabah dusumu aldım ohhh msspare oldum Alla Allaaa varmı bir şey ne var yani cık cık :lülülü::lülülü::duduk::KK43:o_O

@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl Noisy Girl
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
Ne kadar güzel bayan diyecekken bir korktum paremmm günaydın 😂😂😍😍😍😍🐣🐣💓💓💓🌺🌺🥰🥰
Valla ben halen kafam ayıkmıyor kurabiyemmmm 🤣🤣🤣
Tinno kesin çevrimdışı o da komalık olmuştur benim gibi 🤭🤭🤭🤭🤭
Evett linnooşş bu bennn başım çatlad aha böylee
dog-tired.gif

Haha geç uyanırım demişti hala ayıkamadı kesin 😅😅 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Hala uyanmaya çalışıyorum kurabiyemmm 🥲🥲akşama yemeğim yok aman herşeyide düşünemem ki sıkıldım🤣🤣🤣

Back
X