- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
İyiyiiiizzz elhamdülillah seeennn nasssııınnnKiiiiiiizzzzzzlarummmmm nasılsıııız?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiiiizzz elhamdülillah seeennn nasssııınnnKiiiiiiizzzzzzlarummmmm nasılsıııız?![]()
İyimm canım şükür.. ayaklarımın alti sizlayiiiii misafirim var di bugün yorulmuşammmmmmİyiyiz sen nasılsın![]()
Googlede tenor diye gif sayfası var arama yerine ne istiyorsan run cat happy cat yazdın mı bu sevimli kedicikler çıkıyorBu gifleri nerden buluyorsunuz cok tatilar yaa sırrını ver![]()
İyim canimm şükürler olsun...Hahahha
İyiyim sen nasılsın kuzum![]()
Hemen bakmalıyımGooglede tenor diye gif sayfası var arama yerine ne istiyorsan run cat happy cat yazdın mı bu sevimli kedicikler çıkıyor![]()
Sallayamamak peki aayyyHadi bak ve güzelinden salla buraya![]()
Atıyordum ben attım daha önce profil mesajıma da eklemiştim niye eklenmiyor anlamadımSen gif atmayı bilmiyor musun ?
![]()
Önce o siteden üstüne basılı tutarak kopyala sonra bu siteye gel resim yerinden yapıştır işteAtıyordum ben attım daha önce profil mesajıma da eklemiştim niye eklenmiyor anlamadım
![]()
Önce o siteden üstüne basılı tutarak kopyala sonra bu siteye gel resim yerinden yapıştır işte
Hahahaha sonunda ağlayıp durma artık diyecektim az kalp dağıt bize ilgiye sevgiye ihtiyacımız var topikçek![]()
Yeehhhhuuu
Sıcak su torbası koy o iyi gelir asıl
M Mavi MenekseTiniminimavihanim hele siz ne gülüp gittiniz gelin bakem
![]()