burası kurumsal şirket vpn lerler beni vallahVardır aslında bir caresiVPN falan
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burası kurumsal şirket vpn lerler beni vallahVardır aslında bir caresiVPN falan
![]()
Tamam işte ordan başlıyor devam ediyor içinde 40 li yaşlarda var canısıen güzel yaşlar 40 lı yaşlar bence çünkü ben 41 olcam 1 ay sonra![]()
Rabbimden isterim ki İnşAllah annelik yaşlarımız olurr kuzucummEn güzel yaşlar değil mi bebeğimmm![]()
Aminnnn yettii gari zaten gelsin totolarini isssirdikllarimmmRabbimden isterim ki İnşAllah annelik yaşlarımız olurr kuzucumm![]()
![]()
![]()
Heee ne sandın kiHa tamam öznuşummm bende bir an başka şey sandım kaçak göçek arada selamm dersin![]()
![]()
Yaaaa bende kendimi tek sanıyordum ama girmeyince öyle hissediyorumYesssssss.. yaaa insan merak ediyor ben hepinizi merak ediyorum iyiler mi ne oldu biri kizdimi laf ettimi sayfamda ayrı.mersk ediyorum bebişler geliyor mu diye![]()
burası kurumsal şirket vpn lerler beni vallah![]()
gerçekten ama iyice olgunlaşıyosun ya o yüzden güzel yaşlar. 30'larımda ki halimle şimdiki halim çok farklı benim. sadece içimdeki çocuk büyümüyo o aynıTamam işte ordan başlıyor devam ediyor içinde 40 li yaşlarda var canısı![]()
kurumsal yapıp yallah derlerHeee ne sandın ki
Yaaaa bende kendimi tek sanıyordum ama girmeyince öyle hissediyorum
Beni de kurumsal yaparlar sonra diyorsun
Bu sirketlerden hersey beklenirkurumsal yapıp yallah derler![]()
Ben bazen radikal kararlar alıyorum kuzum kendi kendimi greve sokuyorum protesto ediyorum girmiyodum öyleHeee ne sandın ki
Yaaaa bende kendimi tek sanıyordum ama girmeyince öyle hissediyorum
Beni de kurumsal yaparlar sonra diyorsun
He kuzum onu ben gebelik topikleri icin yapıyorum cız diyorum gözlerini kapat yumBen bazen radikal kararlar alıyorum kuzum kendi kendimi greve sokuyorum protesto ediyorum girmiyodum öylesandım çiçeğim
![]()
Yaa yerimm senii bendee bugun bir girdim turladım aman dedim çıkHe kuzum onu ben gebelik topikleri icin yapıyorum cız diyorum gözlerini kapat yum![]()
Ay bende böyleyimYaa yerimm senii bendee bugun bir girdim turladım aman dedim çıkbakmamak için kafama böyle bişi lazım
![]()
Zamanla öğrenicez çiçeğimmmAy bende böyleyimbir giriyorum turluyorum
kendi kendime sen napıyorsun diyip cıkıyorum
![]()
işe mi başlican minnoş :)![]()
İş heyecanından uyuyamadım![]()
ben de ettim sana adını budunu söyledim hem de :)Allah razı olsun kuşum beniminşallah rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın en güzel en hayırlı zamanda. valla yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyo
birbirimize o güzel müjdeli haberi verelim inşallaaaah
ben de seni yerim kuzum benimmm güzel kalplim![]()
oyyy Allah razı olsun canımın içisi bebekimin bebekiişe mi başlican minnoş :)
ben de ettim sana adını budunu söyledim hem de :)
Agahajaj öğreniriz inşallahZamanla öğrenicez çiçeğimmm![]()