Ne güzel şeyler yazmissiniz :KK23: :oops: :KK68:, iyiki dua grubu yapmışım ki sizleri tanımışım
Meleklerin benim,bal lokmalarım,tulumba tatlılarım,fıstıklı dondurmalarım,tirilicelerim,kalbi guzellerim💕🌷🌹💜🥰🌼

@bir mucizee konya dan geçtin mi soğuk sular içtim mi
pare seni seviyor
Bir selam verdin mi 🥰🌼🌹🌷😘

@Lna16 kuzum bende iyi ki tanıdım sizleri hep diyorum dua grupların da tanıştık rabbim kendi yolunda birleştirdi inşallah dualarımızın kabulü sevinci yaşatır ⚘🌼🌹🌷😘

Uzaklar da bir kalbi güzeli
O ne tatlı diller
Allah dualarını kabul etsin
Kucağına versin bebeler

Eki Görüntüle 3058943

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Arefemiz mübarek olsunnnn pareler paresiiimm😍😍💜💜💜o söylediklerinin hepsii senn senn :KK36: :KK36: :KK36: Ya onlar nasıl güzel maniler yahu 😍

Hayırlı sahurlar, hayırlı bayramlar olsun inşallah 🥰
Arefe günü yapılan dualar da kabul olur diye biliyorum. Dualarda buluşalım
Rabbim kimin gönlünde ne sıkıntısı varsa tez vakitte feraha çıkarsın inşallah
Kimin gönlünde ne dileği varsa da hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tez vakitte
❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @Ballikabak MssPARE MssPARE @Lna16 @Minnosprenses @coconatt Cookiie Cookiie @ozo1907 @bir mucizee ASSOSyal ASSOSyal M Mavi Menekse @My_Moonlight06 Jou Jou @D u t @mavikelebek34 @Fatmazell @Mabellee @Saliha40 @Laavinia @NesNa @madammor @karamel Latte @BlueBerry4268
Amin kurabiyem amin inşallah bayramımız mübarek olsun🌸🤗💐💐

🌹🌹🌹 Benim Güzel Kızlarımm🌹🌹🌹

Öncelikle hayırlı sahurlar olsun 🌙🕋
Bu 3 aylık sürede hep birlikte idik acısı tatlısı ile dertlerimizi ortak olup dertlestik ağladık güldük hüzünlendik..
Hakkınızı helal edin en başta ♥️
Hepimizin derdi farklı farklı hepimizin içinde bir haceti bir umudu var ileriye dönük ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşaallah 🤲🏻

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sayesinde geldim buraya MssPARE MssPARE topiği sayesinde tanıştık 3 ay oldu hepiniz tebessümleriniz kadar gönlünüzün güzel ve samimi olduğunu düşünüyorum ve öylesiniz cansınız 😍🥰
Fazla yine duygusaala bağladım 🤣
Kısa keseyim, Rabbimmm sizler gibi gönlü güzel insanlara denk getirsin yollarımızı ..
Hepinizden Allah razı olsun ve birbirimize olan dualarımızı kabul etsin bilinmez belki de birimizden birimizin duası kabul oldu inşallah 😍
Anne olmayı bekleyen çabalayan gözyaşı döken arkadaşlarıma tez zamanda Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsinnnn 🤲🏻🌺
Gebe olan arkadaşlarımda sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥲🤲🏻
Şimdiden Arifeniz mübarek olsun Hayırlı Bayramlar 😍😍😍😍😍😍
🍃🍃🍃🍃🍃🍂🍂🍂🍂🎀🎀🎀🎀🎀
🍬🍬🍬 Tadında bir Bayram geçirmeniz dileğiyle 😍
Bizim ailelerimiz çok uzakda Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ile içimiz buruk, hüzünlü 🥺🥺 Ailenizle bayramlaşırken sıkı sıkı sarılın benim yerime de 🥺🥺🥺🥺
🤍🤍🤍💜💜💜💜🤍🤍🤍💜💜♥️♥️♥️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌻🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞

ASSOSyal ASSOSyal

Cookiie Cookiie

@Minnosprenses

@BlueBerry4268

@Cemoos

@yagmurdansonra

@mavikelebek34

@coconatt

Jou Jou

@D u t

@Migim

@bir mucizee

@Fatmazell

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

@Saliha40

@Lna16

@NesNa

@Feminas

@ozo1907

@Mabellee

@madammor

@PiXiEE

MssPARE MssPARE

@sebbo

@Magnifiaque

@Morrmeneksee

@My_Moonlight06

M Mavi Menekse

@karamel Latte
Ay canım ne güzel yazmışsın. İnşallah sizinde bitip buraya geleceğiniz günler gelicek ailelerinizle kalabalık bayramlar yaşayacaksınız hayırlısıyla inşallah 🤗😘😘
Hayırlı bayramlr hepimize rabbim daha nice bayramlara ermeye nasip etsin🤗😘😘

Canlarım ciğerlerim ballı böreklerim 🤩🤩🤩
Ben sabah 5 buçukta yola çıktım memleketime doğru Rabbim sağ salim hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin 🤗
MssPARE MssPARE el salla 3 saate konyadan geçicim🤪🤪🤪

Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar güzel kızlarım hepinizi çok seviyorum hiçbirinizi görmesek de kalpte sıcaklığınızı derinden hissediyorum hepinizi kocamaaannn öpüyorum 😘😘😘😘😘

@Ballikabak 🌺
MssPARE MssPARE 🌺
@Fatmazell 🌺
M Mavi Menekse 🌺
@ozo1907 🌺
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 🌺
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 🌺
Jou Jou 🌺
@karamel Latte 🌺
@BlueBerry4268 🌺
@mavikelebek34 🌺
@Minnosprenses 🌺
@D u t 🌺
@coconatt 🌺
Cookiie Cookiie 🌺
ASSOSyal ASSOSyal 🌺
@NesNa 🌺
@madammor 🌺
@Saliha40 🌺
Hayırlı bayramlar canım benim🤗😘😘

Neyyyyy olmamış mı kuzuuuuu😳🙄 tüm etiketlere baktım ama ben🙈 yaaa o kırılan kalbini öperim yaaa vurma kendine öyle kurbişiimm🥰🍒🥰🍒🥰 seni çok seviyorum bu sosyal😇🤗🙈💜🥰🍒🍒🍒🍒🍒😍🤩😘
Olsun balımm tahmin ettim çok etiket var arada kaynadım dedim 😅😅 bende seni çok seviyorum aşkom şu kpss bitse her şey gönlünce olsa da sık sık gelsen 😍😍 😍

Ne güzel şeyler yazmissiniz :KK23: :oops: :KK68:, iyiki dua grubu yapmışım ki sizleri tanımışım
Meleklerin benim,bal lokmalarım,tulumba tatlılarım,fıstıklı dondurmalarım,tirilicelerim,kalbi guzellerim💕🌷🌹💜🥰🌼

@bir mucizee konya dan geçtin mi soğuk sular içtim mi
pare seni seviyor
Bir selam verdin mi 🥰🌼🌹🌷😘

@Lna16 kuzum bende iyi ki tanıdım sizleri hep diyorum dua grupların da tanıştık rabbim kendi yolunda birleştirdi inşallah dualarımızın kabulü sevinci yaşatır ⚘🌼🌹🌷😘

Uzaklar da bir kalbi güzeli
O ne tatlı diller
Allah dualarını kabul etsin
Kucağına versin bebeler

Eki Görüntüle 3058943

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra