Sizin ve annelerinizin
Anneler gününüz kutlu olsun Canoskolar aşkoşkolar hayatımlar tatliskolar fistikoskolar herseyimkoskolar
💖🌸💕🌼⚘❤💞💜🌹🌻🌿😘🥰🌼🌸💕⚘❤💜💜
flowers-roses.gif

@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte karamel Latte
Seninde günün kutlu olsun parem nasılsın gözün aydınladı mı artık misafirlerin gitti mi 🥰

Basını okumustum da herkes kendine göre o konuda ☹️

😅😅😅😅 Evet kız oyle olmus

Anacuguma kavustum sükür balliimm sen naptın bayram da gittiniz mi 🥰
Yok çiçeğim heryer yağışlı bir aylığına gideceğiz biz yağışlı olunca gezemeyiz diye haziran 11 de çıkacağız nasipse kurbanı da geçirip göneceğiz🤗🥰

🥰🥰 sağol canım
Anne olamayıp yürekten isteyen herkesin anneler günü kutlu olsun🤍

Yok çiçeğim heryer yağışlı bir aylığına gideceğiz biz yağışlı olunca gezemeyiz diye haziran 11 de çıkacağız nasipse kurbanı da geçirip göneceğiz🤗🥰
Cok iyi düşünmüşsünüz ballim cidden her yer soguktu üşüye üşüye gezdik 😅

Yok kuzum değilim tüp bebek görüşmesine gitmiştik. Muayenede söyledi doktor. Nasipse haziranda başlamayı istiyoruz ama ince olması benim aklımı karıştırdı😬
Birde hazirana kadar kendimiz deneriz belki ondan kötü etkisi olurmu acbaa diye düşündüm.
Ay öarketlerde satılıyormu kız naz suyu 😃
Merhaba bebimde rahim duvari kalinligim sizinkisi gibi hastane bana progynova verdi kullanmam icin doktorunuza danisip onu kullanabilirsiniz. Fikir verenler olursa benimlede paylasin lutfen ❤

Hepimizin paremmmm🥰🌺💐🌷🌷🌹💜 anneler ve anne adayları Anneler günümüz kutlu olsunnnn 😍🥰 💜
Părem balım ay çöreğimm😍😍😍😍

Back
X