buenos-d%C3%ADas.gif

seda-sayan-g%C3%BCnayd%C4%B1n.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl Noisy Girl
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
:KK49::KK36:
peach-cute.gif

Kahvaltı hazırlıyorum gelinn

Günaydın ballı kaymağım😋😋
Bu faslı bacının banları neden bu kadar uzun sürüyor ya o kadar polemik yapan var. İnsana tepeden tepeden bakıp alay eden var iki güne dönüyor 😒😒

Bu faslı bacının banları neden bu kadar uzun sürüyor ya o kadar polemik yapan var. İnsana tepeden tepeden bakıp alay eden var iki güne dönüyor 😒😒
Ay evet ya dün bende diyecektim gitti mi 10 gün yok bdv profillerde dalga geçenler ezenler kendini öve öve e öküz edenler linç edenler aramızdalar :KK64::KK64::KK64::KK64:

Ay evet ya dün bende diyecektim gitti mi 10 gün yok bdv profillerde dalga geçenler ezenler kendini öve öve e öküz edenler linç edenler aramızdalar :KK64::KK64::KK64::KK64:

Kız maşallah ben memleketimde bu kadar arkadaşlar bulamıyorum 🤭🤭 acuk da bağaa vir😅😅
Hhahajaj 🤣🤣🤣🤣
Valla göndereyim kurabiyem 🤣
Çok gezençi bunlar ya 🤣 benide zorla evden çıkartıyorlar ben evciman biriyim evde olmayı severim misafir gelsin falan 🤣🤣🤣
Haftada 1 kez görüşürüz kesinn kuran okunup gün gibi yapılıp yer içilir öyle ama bu ara azıttık farkındayım 🤣🤣
Oo maşallah canım benim ya gez tabi oraların tadını çıkar gez toz 😍🤗
Birede ne güzel arkadaşlar edinmişsin bol bol değerlendir 😍
Kesinlikle bize hadi desinler yetwrki hemen çantayı kapıp çıkarız🤣🤣
20 22 mayıs canım🤗
Aman Özgem ben onların hızına yetişemiyorum kuyruğu kısılmış kedi gibi geziyorlar hergün dışarda hele birde yaz geldi ya 🤣
Valla yetisebildiğim kadarıyla geziyorum 🤣
He valla gezmek olsun yeter ki hemen gideriz 🤣🤣🤣
Ay düğünde gelmiş kız ne kalmış sanki 🥲
Hadi hayırlısı olsun inşallah 😍😍😍😍

Hhahajaj 🤣🤣🤣🤣
Valla göndereyim kurabiyem 🤣
Çok gezençi bunlar ya 🤣 benide zorla evden çıkartıyorlar ben evciman biriyim evde olmayı severim misafir gelsin falan 🤣🤣🤣
Haftada 1 kez görüşürüz kesinn kuran okunup gün gibi yapılıp yer içilir öyle ama bu ara azıttık farkındayım 🤣🤣

Aman Özgem ben onların hızına yetişemiyorum kuyruğu kısılmış kedi gibi geziyorlar hergün dışarda hele birde yaz geldi ya 🤣
Valla yetisebildiğim kadarıyla geziyorum 🤣
He valla gezmek olsun yeter ki hemen gideriz 🤣🤣🤣
Ay düğünde gelmiş kız ne kalmış sanki 🥲
Hadi hayırlısı olsun inşallah 😍😍😍😍
Oyy valla en iyisi kız tadını çıkarın ne güzel 🥰🥰🥰
Rabbim daim etsin muhabbetinizi🥰 ben çok istedim komşularla gel git güzel bir apartmana düşeyim olmadı😅 elti istedim kanki gibi gidip gelelim oda olmadı😅😅 daha bu saatten sonra istemyiom 😅😅😅
İnşallah kurabiyem 😍 sen nasılsın bebiş nasıl neler yapıyorsunuz az kaldı gelmesine😍😍
İyiym balım napim yavaş yavaş ev işlerine başladım öyle geçiyor vakit. Korku heyecan stres hepsi birbirine karışmış vaziyette :KK17: :KK17: :KK17:

Back
X