iyiyim ben de kuzum şükür. sanki aylardır işe gelmiyomuşum gibi hissettimohhhhhh keyifleerr gıcrııııı
iyiyim çok şükğr sen nasılşısmn
GÜNAYDINNNNN yerim seniiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim ben de kuzum şükür. sanki aylardır işe gelmiyomuşum gibi hissettimohhhhhh keyifleerr gıcrııııı
iyiyim çok şükğr sen nasılşısmn
GÜNAYDINNNNN yerim seniiii![]()
biraz ara verince öyle oluyo :)iyiyim ben de kuzum şükür. sanki aylardır işe gelmiyomuşum gibi hissettimdeğişik duygular içindeyim
![]()
Günaydın caniskoskom⚘![]()
Güünnaayyddıınn tatliişş kızlar![]()
Amin ozon amin ohhh sabah duamı aldım iyiden keyfim yerine geldiyaa ben seni yerim ama güzel kalplim canım kuzucukum![]()
ablanız kurban olsun size
rabbim senin gönlüne göre versin fıstıkım benim
![]()
Aynen canım inşallah sağ salim atlatırAhahah ay ama korksanda belli yaştan sonea mecbur hastaneyle haşır neşir olcaz onu demek istiyorum ama bende öyleyim kan aldırırken şekilden şekile girerim ama napalım başa gelince![]()
Allah'ım çok tatlı yaaa bu kıs
Günaydın ballı kaymağım
Ay evet ya dün bende diyecektim gitti mi 10 gün yok bdv profillerde dalga geçenler ezenler kendini öve öve e öküz edenler linç edenler aramızdalarGünaydın ballı kaymağım
Bu faslı bacının banları neden bu kadar uzun sürüyor ya o kadar polemik yapan var. İnsana tepeden tepeden bakıp alay eden var iki güne dönüyor![]()
Ay evet ya dün bende diyecektim gitti mi 10 gün yok bdv profillerde dalga geçenler ezenler kendini öve öve e öküz edenler linç edenler aramızdalarGünaydın ballı kaymağım
Bu faslı bacının banları neden bu kadar uzun sürüyor ya o kadar polemik yapan var. İnsana tepeden tepeden bakıp alay eden var iki güne dönüyor![]()
Aynen öyle parişim ya anlamıyorum bazen bu siteyiAy evet ya dün bende diyecektim gitti mi 10 gün yok bdv profillerde dalga geçenler ezenler kendini öve öve e öküz edenler linç edenler aramızdalar![]()
Bende bazılarımı anlamıyorum sitenin sahibi gibi millete sataşıyor dün vardı biriAynen öyle parişim ya anlamıyorum bazen bu siteyi![]()
Aynen parişimBende bazılarımı anlamıyorum sitenin sahibi gibi millete sataşıyor dün vardı biri![]()
HhahajajKız maşallah ben memleketimde bu kadar arkadaşlar bulamıyorumacuk da bağaa vir
![]()
Aman Özgem ben onların hızına yetişemiyorum kuyruğu kısılmış kedi gibi geziyorlar hergün dışarda hele birde yaz geldi yaOo maşallah canım benim ya gez tabi oraların tadını çıkar gez toz
Birede ne güzel arkadaşlar edinmişsin bol bol değerlendir
Kesinlikle bize hadi desinler yetwrki hemen çantayı kapıp çıkarız
20 22 mayıs canım![]()
İnşallah kurabiyemAynen canım inşallah sağ salim atlatır![]()
Tıpkısının aynısı parwm ay bugün dedim kendime ayırcam hiçbirşey yapmıcam yeni kalkıyorum
Durum bu diyorsun yani oy oyyy oyyy
Neden olmuyor acaba păremASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Kızlar ya hepinize hareketli gif yapayım dedim her dakka gif yapan ben yapamadım uygulamadan mi neden bilmiyorum olmadı offf ki offf
![]()
Oyy valla en iyisi kız tadını çıkarın ne güzelHhahajaj
Valla göndereyim kurabiyem
Çok gezençi bunlar yabenide zorla evden çıkartıyorlar ben evciman biriyim evde olmayı severim misafir gelsin falan
Haftada 1 kez görüşürüz kesinn kuran okunup gün gibi yapılıp yer içilir öyle ama bu ara azıttık farkındayım
Aman Özgem ben onların hızına yetişemiyorum kuyruğu kısılmış kedi gibi geziyorlar hergün dışarda hele birde yaz geldi ya
Valla yetisebildiğim kadarıyla geziyorum
He valla gezmek olsun yeter ki hemen gideriz
Ay düğünde gelmiş kız ne kalmış sanki
Hadi hayırlısı olsun inşallah![]()
İyiym balım napim yavaş yavaş ev işlerine başladım öyle geçiyor vakit. Korku heyecan stres hepsi birbirine karışmış vaziyetteİnşallah kurabiyemsen nasılsın bebiş nasıl neler yapıyorsunuz az kaldı gelmesine
![]()