buenos-d%C3%ADas.gif

seda-sayan-g%C3%BCnayd%C4%B1n.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Günaydın paremmmmm 😍

Oyy valla en iyisi kız tadını çıkarın ne güzel 🥰🥰🥰
Rabbim daim etsin muhabbetinizi🥰 ben çok istedim komşularla gel git güzel bir apartmana düşeyim olmadı😅 elti istedim kanki gibi gidip gelelim oda olmadı😅😅 daha bu saatten sonra istemyiom 😅😅😅

İyiym balım napim yavaş yavaş ev işlerine başladım öyle geçiyor vakit. Korku heyecan stres hepsi birbirine karışmış vaziyette :KK17: :KK17: :KK17:
Yorma kendini fazla kuzum
Normalmi düşünüyorsun😍

Oyy valla en iyisi kız tadını çıkarın ne güzel 🥰🥰🥰
Rabbim daim etsin muhabbetinizi🥰 ben çok istedim komşularla gel git güzel bir apartmana düşeyim olmadı😅 elti istedim kanki gibi gidip gelelim oda olmadı😅😅 daha bu saatten sonra istemyiom 😅😅😅

İyiym balım napim yavaş yavaş ev işlerine başladım öyle geçiyor vakit. Korku heyecan stres hepsi birbirine karışmış vaziyette :KK17: :KK17: :KK17:
Sağol kuzum benimmmm 😍
Amin inşallah canım iyi insanlara denk gelmek önemli ben buraya gelmeden çok tereddüt ediyordum hep iyi insanlar olduğu söyleniyordu burdakilerin ama yine de güvenemiyordum şükür korktuğum gibi olmadı 🤭
Olduğu kadar olmadığı kader kurabiyem ya kalan sağlar bizimdir 🤣 olmayan olmasın boşver

Hhahajaj 🤣🤣🤣🤣
Valla göndereyim kurabiyem 🤣
Çok gezençi bunlar ya 🤣 benide zorla evden çıkartıyorlar ben evciman biriyim evde olmayı severim misafir gelsin falan 🤣🤣🤣
Haftada 1 kez görüşürüz kesinn kuran okunup gün gibi yapılıp yer içilir öyle ama bu ara azıttık farkındayım 🤣🤣

Aman Özgem ben onların hızına yetişemiyorum kuyruğu kısılmış kedi gibi geziyorlar hergün dışarda hele birde yaz geldi ya 🤣
Valla yetisebildiğim kadarıyla geziyorum 🤣
He valla gezmek olsun yeter ki hemen gideriz 🤣🤣🤣
Ay düğünde gelmiş kız ne kalmış sanki 🥲
Hadi hayırlısı olsun inşallah 😍😍😍😍
Sende ben gbi evcilsin🤣 bende tamamgezmeyide severim ama evde olmayıda ayrı severim yatıcam tv izlicem kahvemi icicem evde mis gibi ayrı güzel🤣🤣
Geldi kuzum valla gecsin gitsinde hayırlısınla bakalım 😍😍

Sende ben gbi evcilsin🤣 bende tamamgezmeyide severim ama evde olmayıda ayrı severim yatıcam tv izlicem kahvemi icicem evde mis gibi ayrı güzel🤣🤣
Geldi kuzum valla gecsin gitsinde hayırlısınla bakalım 😍😍
Hahajah bu ben işte 🤣🤣🤣
Yerine göre bebeğim ya haftada 1 herkezi gör yeter geçen hafta şeyini çıkarttılar heee dünde gezmedeydim pazartesi misafirim vardı yarın kahvaltıya gidicem kızlarla 🤣🤣🤣
Gelmeyim deyince kız gel deyip zorla çıkartıyorlar evden hahahahaah 🤣🥲🥲🥲
Ben kahvemi yapayım evimin işini yapayım gelen giden olsun toprakla ugrasayim ibadetlerimi yapayım ama onlar normal değil ben anladım 🤣🤣😀😀
Hergun hergun olmaz öyle şeyler işiniz gücünüz yok valla sizin diyorum hergun bir bahane disardasiniz 😀🤣🤣🤣🤣
Hayırlısı olsun bebeğim hayırlısı ile geldim gecsin 🥲🥲🥲
Ay Özgem ben çok sevinçliyim 😍😍😍
Burda Enbiya suresi okuduk ya gebe haberi aldım az önce ayyyyy 😍😍💜

Hahajah bu ben işte 🤣🤣🤣
Yerine göre bebeğim ya haftada 1 herkezi gör yeter geçen hafta şeyini çıkarttılar heee dünde gezmedeydim pazartesi misafirim vardı yarın kahvaltıya gidicem kızlarla 🤣🤣🤣
Gelmeyim deyince kız gel deyip zorla çıkartıyorlar evden hahahahaah 🤣🥲🥲🥲
Ben kahvemi yapayım evimin işini yapayım gelen giden olsun toprakla ugrasayim ibadetlerimi yapayım ama onlar normal değil ben anladım 🤣🤣😀😀
Hergun hergun olmaz öyle şeyler işiniz gücünüz yok valla sizin diyorum hergun bir bahane disardasiniz 😀🤣🤣🤣🤣
Hayırlısı olsun bebeğim hayırlısı ile geldim gecsin 🥲🥲🥲
Ay Özgem ben çok sevinçliyim 😍😍😍
Burda Enbiya suresi okuduk ya gebe haberi aldım az önce ayyyyy 😍😍💜
Ayyy kıız son cümleyi okurken yüreğim pır etti senmi hamilesin diye😍😍
Çok şükür kuzum yaa dualrın gücüne inanıyoruz olucak bizlerde görücez o günleri 😍

Ahaha kimi insan öyle canım ya gezmeyi sever evi sevmez ama işte dediğin gibi herşeyin bir sınırı olmalı 🤣

Back
X