- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.962
- 498
Günaydın paremmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın paremmmmm
Yorma kendini fazla kuzumOyy valla en iyisi kız tadını çıkarın ne güzel
Rabbim daim etsin muhabbetiniziben çok istedim komşularla gel git güzel bir apartmana düşeyim olmadı
elti istedim kanki gibi gidip gelelim oda olmadı
daha bu saatten sonra istemyiom
İyiym balım napim yavaş yavaş ev işlerine başladım öyle geçiyor vakit. Korku heyecan stres hepsi birbirine karışmış vaziyette![]()
![]()
![]()
Yaptim Kuzum uğraştım yaptım herşey normal simdiNeden olmuyor acaba părem![]()
Galiba onlar burda çalışan polimik çıkarmak için uğraşıyorlarAynen parişimbazen yapılan paylaşımlara falan o kadar maydanoz oluyorlar ki insan bir şey yazmaya çekiniyor
![]()
Sağol kuzum benimmmmOyy valla en iyisi kız tadını çıkarın ne güzel
Rabbim daim etsin muhabbetiniziben çok istedim komşularla gel git güzel bir apartmana düşeyim olmadı
elti istedim kanki gibi gidip gelelim oda olmadı
daha bu saatten sonra istemyiom
İyiym balım napim yavaş yavaş ev işlerine başladım öyle geçiyor vakit. Korku heyecan stres hepsi birbirine karışmış vaziyette![]()
![]()
![]()
Sende ben gbi evcilsinHhahajaj
Valla göndereyim kurabiyem
Çok gezençi bunlar yabenide zorla evden çıkartıyorlar ben evciman biriyim evde olmayı severim misafir gelsin falan
Haftada 1 kez görüşürüz kesinn kuran okunup gün gibi yapılıp yer içilir öyle ama bu ara azıttık farkındayım
Aman Özgem ben onların hızına yetişemiyorum kuyruğu kısılmış kedi gibi geziyorlar hergün dışarda hele birde yaz geldi ya
Valla yetisebildiğim kadarıyla geziyorum
He valla gezmek olsun yeter ki hemen gideriz
Ay düğünde gelmiş kız ne kalmış sanki
Hadi hayırlısı olsun inşallah![]()
DurumlardamıBende bazılarımı anlamıyorum sitenin sahibi gibi millete sataşıyor dün vardı biri![]()
Mucizem bakayım canım
evettttt kutun kapalıııMucizem bakayım canım
Özelden mi yazayım![]()
Hahajah bu ben işteSende ben gbi evcilsinbende tamamgezmeyide severim ama evde olmayıda ayrı severim yatıcam tv izlicem kahvemi icicem evde mis gibi ayrı güzel
Geldi kuzum valla gecsin gitsinde hayırlısınla bakalım![]()
Ayyy kıız son cümleyi okurken yüreğim pır etti senmi hamilesin diyeHahajah bu ben işte
Yerine göre bebeğim ya haftada 1 herkezi gör yeter geçen hafta şeyini çıkarttılar heee dünde gezmedeydim pazartesi misafirim vardı yarın kahvaltıya gidicem kızlarla
Gelmeyim deyince kız gel deyip zorla çıkartıyorlar evden hahahahaah
Ben kahvemi yapayım evimin işini yapayım gelen giden olsun toprakla ugrasayim ibadetlerimi yapayım ama onlar normal değil ben anladım
Hergun hergun olmaz öyle şeyler işiniz gücünüz yok valla sizin diyorum hergun bir bahane disardasiniz
Hayırlısı olsun bebeğim hayırlısı ile geldim gecsin
Ay Özgem ben çok sevinçliyim
Burda Enbiya suresi okuduk ya gebe haberi aldım az önce ayyyyy![]()
Kahvaltıdaydım jouu'cuummm kuzuumm sen napıyorsunGünaydınn baltanemm napıyorsun nurcumm![]()
Napemmm ne yemek yapsam diye düşünüp duruyemmKahvaltıdaydım jouu'cuummm kuzuumm sen napıyorsun![]()
2 hafta ben düşünmicem şükürNapemmm ne yemek yapsam diye düşünüp duruyemm![]()
Ayyy vallahaa 1 hafta çok rahattım ben2 hafta ben düşünmicem şükür![]()
Liste yap kuzu ben 1 haftalık listeler yapıyorum hem alışveriş icin de kolay oluyorAyyy vallahaa 1 hafta çok rahattım ben![]()
Ooo baya geç kalktım galiba fistikim![]()
Günaydın pariişş