- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
Tavşanımla bizde geceleri denk gelirdik gelmiyoruz hiçç nerdesinnnn babyiimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavşanımla bizde geceleri denk gelirdik gelmiyoruz hiçç nerdesinnnn babyiimmm
Hahah kurabiye başlıklarını görünce bi kalbim tıklıyo![]()
gelll uykusuuu gell gell gell
Bende kurabiye tariflerine girdiim aklıma den geldin sonra baktım mesajın![]()
Aktif görünüyor ama özletti kendiniTavşanımla bizde geceleri denk gelirdik gelmiyoruz hiçç nerdesinnnn babyiimmm![]()
Sen artık paniksusun bebeğimmm bende telaşsuHahah kurabiye başlıklarını görünce bi kalbim tıklıyosanki beni çağırıyorlar
![]()
Isıralım bence
Hahah oda iyiymiş kızSen artık paniksusun bebeğimmm bende telaşsu![]()
Niyeee laa .. geliyorum kiiiii
Oooaaşqqq olsinnnnnn senin ağzın ne soyliyiiiiii
Ben aslında şöyle gebelik topiğinde mavi nickli kim varsa hamile kaldı herkes mavi ekliyor bir ara mavinin tinisi yapacaktım ama bu ismimi çok sevdiğimden yapamıyom kurabiyemmmHahah oda iyiymiş kızansızın sende bir sürpriz yapıp değiştirme
![]()
Oyy oda doğru kuzum ya liste işi zor zatenNiyeee laa .. geliyorum kiiiii
Yasak vardı diye sayfalar bir ton olmuş topiğimde herkes liste için sıraya girmiş yetişemedim nörimmmm be hacı![]()
Yaaa senin nickin çok güzel elleşme tam tinimini Sinn senBen aslında şöyle gebelik topiğinde mavi nickli kim varsa hamile kaldı herkes mavi ekliyor bir ara mavinin tinisi yapacaktım ama bu ismimi çok sevdiğimden yapamıyom kurabiyemmm![]()
Ayy evet mavi akımı mı vardı bir araBen aslında şöyle gebelik topiğinde mavi nickli kim varsa hamile kaldı herkes mavi ekliyor bir ara mavinin tinisi yapacaktım ama bu ismimi çok sevdiğimden yapamıyom kurabiyemmm![]()
Oyy oda doğru kuzum ya liste işi zor zaten
Ne bilem bizde özledik uzun zamandır denk gelmiyoruz
Gözün sevem gitme bdvlere
Hep bu parişi tutmaya çalışırdık şimdi ikinizi birden tutmak lazımMssPARE
![]()
Tavşanımla bizde geceleri denk gelirdik gelmiyoruz hiçç nerdesinnnn babyiimmm![]()
Uyyyyy yirimmm siziiiiiiiiii kuzularimmmmm benimmm
Demii o yüzden hiç elleşmeyim dediim tavşanımmmYaaa senin nickin çok güzel elleşme tam tinimini Sinn sen![]()
Ahanda koydumm iki tane kurabiyemmmAyy evet mavi akımı mı vardı bir arabakıyorum gelen mavi gelen mavi. Allah Allah deidm nolii
Mavi kalp koy profile![]()