Heyy maşallah kız ne buluyorsunuz her gün konuşacak 😅😅 haftada bir falan yapın özleyin az birbirinizi 😅😅🤪🤪

Bademsu🤤🤤balsu🤤🤤cansu🤤🤤aysu🤤🤤çaysuu🤤🤤çayazamgeldisuuu🤤🤤kahvezatenelyakıyorsuu🤤🤤busenebitermisuu🤤🤤uzaylılargelirmisuuu🤤🤤

He kız nasıl güzel geziyor keşke ışınlanma icat edilse de linoşun yanına uçsak😅😅

Unutma beni ısırırım seni 😅😅

He kız çatlak patlak yusyuvarlak😅😅
Bunların birbirine bağımlılık yapmış hergün birbirini görmeden yapamıyorlar:dua::dua::KK15:
He valla normal de haftada 1 kezdi bayram beridir millet Türkiye'ye gidicek diye hergün birine gidelim dediler sanki dünyanın sonu :olamaz::olamaz:
Gidip sanki geri gelmeyecekler:KK55:

hahahaha bizler memnuniyetsiziz😂 işteyken evde olayım derim, evdeyken işte 🤣 haklısın kuzum o da bir yere kadar. her şey dozunda güzel aslında.
Evet ozommm aynen dediğin gibi oluyor çalışınca evde kalmak istiyorsun aman izinlerin gelse dinlensem evde otursan çalışmak diyorsun boşuna yaşıyorum bu hayatı boş boş :olamaz: :olamaz:
O yüzden herşey kararında ama çalışmak güzel hahahahajaaj :KK70::KK70::KK70::dua::dua:

Aaaaaaaaa ayyy cok sevindimmm mucizemm canımm kuzummm çok guzel düşünmüssünn rabbimmm tutunmasına nasip etsin inşaallahh hele hele o embriyolarr şıp diye bulsunn yumoşlarınıı🤩🤩🤩🤩🤩
Peki neresinde bu istanbulun
İstanbul tüp bebek merkezi kuzum Ayy Rabbim kolaylaştırsın inşallah nolur dua et joum nolur 😍😍
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim kızzzzz bunasıl nickk iyice uzattınn😂😂😂😂 resimden tanımasam anlamıcaktım hahahaha :KK70:
Ben de bulamadm yaaa kaç kere eyiketlerdim 😍🤣

Yaaa bana bakın nnnn benimm transferim belli olduuu cumaaaa ist gidiyoruz Allah izin verirse yaaaa çok mutluyum nolur bana dua edin nolur 😍😍😍😍😍

Lna16 Lna16
Noisy Girl Noisy Girl
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

MssPARE MssPARE
Jou Jou
Fatmazell Fatmazell
Madammor Madammor
Cookiie Cookiie

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Ayyyyyyyy fatmammmmmm benimmmm şuan gözlerim dolu dolu yazıyorum 😍😍😍😍🤍😍😍😍
Çok sevindim birtanem 🥰😍
Hadi hayırlısı olsun aşkomm hayırlı haberlerle gellll pozitiflerle inşallah ay ay şenlik var 🥰😍😍🤲🏻😍😍💜💜💜💜
Çok sevindim şuanda 😍
Rabbim yar ve yardımcınız olsun Allah utandırmasın kuzum benim 😍😍🌺🌺🌺
Dualarım seninle fatmammmm 😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈😍♥️♥️♥️🤍🤍🤍🤍🤍

Back
X