Yok kız baya sıcaktı butün yarın gösteriyor yağmur 🤣
Hahah oradan da buraya gelir 😅😅
Bunların birbirine bağımlılık yapmış hergün birbirini görmeden yapamıyorlar:dua::dua::KK15:
He valla normal de haftada 1 kezdi bayram beridir millet Türkiye'ye gidicek diye hergün birine gidelim dediler sanki dünyanın sonu :olamaz::olamaz:
Gidip sanki geri gelmeyecekler:KK55:
Anammm oda iyiymiş kız ama sağlam bünye lazım 😅😅

Yok kuşum ya henüz belli değil :rolleyes: :rolleyes:
Paniksu ya devam 😅😅
Kızz üç kız kardeşi izliyor musun
Hahah Türkan’a bak hele nasıl naz yapiii
Ay evet iyi yapıyor somere azcık süründürsün 🤣🤣 anasınada iyice sinir olmaya başladım ya döndü by defada mineye

Ederimm balimm etmemmii hazır doğumada az kaldı aklımdasın 🤩
Allah razı olsun pamuk kalplim 😍😍😍
Ay gercektenmi canım o kdar sevindimki😍😍 kalınlaştımı sonunda inatcı 😍😍

İstanbuldamı olcaksın canım transferi senin bebede burdamıydı😍
Evettt tt canm benimmmm çok şükür bugün 8 mm gördük elhamdülillah 😍😍😍😍cuma ya çağırdılar Allah izin verirse
Ayyyyyyyy fatmammmmmm benimmmm şuan gözlerim dolu dolu yazıyorum 😍😍😍😍🤍😍😍😍
Çok sevindim birtanem 🥰😍
Hadi hayırlısı olsun aşkomm hayırlı haberlerle gellll pozitiflerle inşallah ay ay şenlik var 🥰😍😍🤲🏻😍😍💜💜💜💜
Çok sevindim şuanda 😍
Rabbim yar ve yardımcınız olsun Allah utandırmasın kuzum benim 😍😍🌺🌺🌺
Dualarım seninle fatmammmm 😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈😍♥️♥️♥️🤍🤍🤍🤍🤍
Allah razı olsun lenoşummmm Rabbim sevinçlerimiz artırsın hepimize kolaylaştırsın 🤗 🤗 🤗 🤗 Allahmmmm kalbim küt küt 😍😍😍😍sevinç gözyaşlarımız olsun artık
Mucimmm Balımm hayırlısıyla vesilesi olsun inşallah 🥰 🥰 sağ salim kavuşunn minnakınla 🥰🥰 sonra o sana sımsıkı tutunsun sağlıkla büyüsün 🥰 🥰 avokado al hemen 🥰
Aminnnn balımmm benimmmm aminnn 😍 😍 aynen alcam ondan da

Allah razı olsun pamuk kalplim 😍😍😍

Evettt tt canm benimmmm çok şükür bugün 8 mm gördük elhamdülillah 😍😍😍😍cuma ya çağırdılar Allah izin verirse

Allah razı olsun lenoşummmm Rabbim sevinçlerimiz artırsın hepimize kolaylaştırsın 🤗 🤗 🤗 🤗 Allahmmmm kalbim küt küt 😍😍😍😍sevinç gözyaşlarımız olsun artık

Aminnnn balımmm benimmmm aminnn 😍 😍 aynen alcam ondan da
Ayçok şükür kuzum yaa xumaya kadar biraz daha olur hadi güzelce al bebeni sar sarmala oda sımsıkı tutunsun sana büyüsün güzelce hiç üzmeain annesini 😍😍

Bitanemm mucizemm Fatmamm 🥰 Çok sevindim yaa 😍 Dua edicem sana hep ediyorumda bekleyen isteyen sabreden tüm arkadaşlara duamda her zaman yer var 🤲🏻🤗😘
Canımmm morcummmm Allah razı olsun siz gebelerin duaları kabul olurmuş çok ihtiyacımız var Rabbim hepimize mutluluk sevinç yaşatsın 😍😍😍
Oyyyy çok şükür çokk kuzumm hakkında hayırlısı olsun sağ salim embriyocuğun yerleşir tutunur anneciğine hayırlı güzel haberlerle gel bitanemm🥰🤗❤️
Fatoşummmm çok şükür çok şükür Rabbim kolaylaştırsın bundan sonrasını hayırlı eylesin sağlıkla tutunup büyüsün inşallah kuzum benimmm 😍 😍 😍

Ayçok şükür kuzum yaa xumaya kadar biraz daha olur hadi güzelce al bebeni sar sarmala oda sımsıkı tutunsun sana büyüsün güzelce hiç üzmeain annesini 😍😍
Ay inşallah kuzum benim ne kadar şükretsek azdır hiç ummuyodum bu ay da olmaz diye😍Allahm olur mu ki inşallah bu sefer tutunur da sağlıkla gelir mi ki kucağımıza🤤

Ay inşallah kuzum benim ne kadar şükretsek azdır hiç ummuyodum bu ay da olmaz diye😍Allahm olur mu ki inşallah bu sefer tutunur da sağlıkla gelir mi ki kucağımıza🤤
Olur olur inşallah kuzum rabbim isterse herşey olur😍
İlaç kullanıyordun dimi kalınlaşması için 🤗

Back
X