Hahahahahahaa :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ozommmm sanki beni anlatıyorsun gerçekten böyle 🥲
Evet yaaâaa sevmeyi mincirmayi çok seviyorum hahahahaha 🤣🤣🤣🤣
Aman hep böyle olalım ruhumuz yaslanmasin 🥲
Hep enerjik hem renkli kalalım kafamızın estigini yapan kişiliklerizzz 🤣😍
Kaçarlar çünkü bizim bakışlar keskin sanarsın soğuk nevale hahahaja 🤣🤣🤣🤣
Evet yaaâaa duygusallıkta usutumuze yok sanırım biri karşımda bişi anlatsın o ağlamadan ağlarım bende sen gibi göz ucumda hep bir diziye bile bazen kızıyorum kendime ama elde değil 🥲
Temizlik hastalığı var mı sende de sürekli el yıkama alışkanlığı pipiriklik 🤣
Herkes ruh hastası olduğumu dusunuyor 🤣
Aaaaa ozommm diyorum sana hep abla diyim mı :olamaz::KK14:
Ayyy allahummm nasıl uzun yazaayyyy bu kızzz 😂

Ah canım bilmez miyimbende ilacı kesince ayni atakları yasadim🙄 sende atak donemindesin, çok zor oluyor gerçekten çok çok iyi anlıyorum seni. Ama bu dönemde insan gerçekten ilaca çok ihtiyaç duyuyor çünkü basedemiyorsun. Anlamadan aniden geliyor bu meret🤔 ben bayılacak gibi oluyordum,elim ayağım titremeye başlıyordu.bas dönmesi halsizlik sanki yigilicam🙈 allah'ım çok kötü 😕 ruhen çok yorucu kuzucum yaa, umarım tekrar ilacını yine alırsın. Ben ilaca tekrar başladım da sonra iki hafta geçti de öyle toparladım kendimi😏
Sosyalim nefes zor alıyorum kalbim daralıyor nefes alicam diye galiba soluk borumu tahriş ettim acıyor şimdi aynen ya çok acayip bir durum bir haftadır neler yaşadım ya bugün daha iyiyim ama yoruldum cidden halim yok 😔

Ay părem gözün aydın aşkım 😍
Ne güzel haberlerle geldin şükürler olsun stres yapmamaya çalış bebeğim şeker de çıkmıştı yükselmesin lütfen aşkım 😔
Herşey olacağına varıyor zaten çok düşünüp çok ince detayci olmak bazen insanı yipratip yoruyor o yüzden akışına bırakmak lazım bazen...
Senden de Allah razı olsun can paremmm Kıbrıs tatlım 😍😍😍
İyi ki varsın iyi ki 💟💟💟💟💟💟💟💖💖💖💜💜💜💜💜💜💜♥️♥️🤍🤍🤍🤍
Seviliyorsun kocaman öpüp sarılıyorum sana :KK60::KK60::KK74::KK74:
Oy kuzum sende iyi varsın hepiniz iyiki varsınız 🥰🥰😇😇

Kuzum bu yıl bahçe beni yordu daha fideler ekilirken biraz ondan oldu
Biraz insanın kendince üzüntüleri oluyor üst üste geldi şükür bir şey çıkmadı

Bende seni seviyorum tatlı arkadaşım 🥰😇😊🤗

Kızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄🌷🌼💞😊💖🌹💕🤗🤗😘🥰🌿💜🌹💖🌸🤣🤣🌷🌼🥰

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
My_Moonlight06 My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Canimmmmm çok büyük geçmiş olsun haberim bile olmadı rahatsızlığından 😔😔😔😔

Neyseki iyisin Allah'a şükür ler olsun.. canım benim 🌺🌺🌺🌺❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Ya çok uzayamadan uçtu gitti🤣
Mastürbasyon yapmışta yaparken parmağını tükürüklemiş o yüzden hamile kalırmıymış diye soruyordu🤣🤣🤣
Hahah Ayy ciddi ciddi hemde hahahhahahahahha
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kesin hamilesin bacım deseydin 😅😅 Ayy şu kk da ne çok bebek yapma yöntemi varmış neden 5 sene önce keşfetmedim ki 😅😅😅😅

Sosyalim nefes zor alıyorum kalbim daralıyor nefes alicam diye galiba soluk borumu tahriş ettim acıyor şimdi aynen ya çok acayip bir durum bir haftadır neler yaşadım ya bugün daha iyiyim ama yoruldum cidden halim yok 😔
Cok iyi anlıyorum kuzum o dönem ölü gibi geziyordum resmen 🙄 geçiyor gerçekten ama tedavine başla parem🤲

ahahahahah kıs ikizleri duyunca millet kaçıyo ama bilmiyolar ki ne kadar eğlenceliyiz 😂
ayyy ben de öyleyim işte fena duygusalım. gözyaşım gözümün ucunda durur 😂
çok merhametlidir evet hem de fenaaa bazen bu kadar merhamet iyi midir diye soruyom kendime üzülüyorum çok çünkü 🤣
ben 41 olcam ama inan ruhum henüz 40 olmadı çocuk ruhlarımız hiç kaybolmayacak sanırsam 😂
birde çok sevgi pıtırcığı oluyolar yani ben öyleyim de sen de öylesin böyle sarılayım öpeyim çok severim 😂
Aayy evett ya ozomm ikizler diyince herkese birşey oluyorrr benim kuzenim ikizler ve aşirı eglenceli deli dolu bi kızzz girişkendirr neyine bukadar şey ediyolar anlamıyorum sinir oluyorumm herzaman burçlarr hep aynı olmaz bu karakterle ilgilidir yani

Back
X