- 27 Mart 2019
- 30.485
- 112.937
- 598
Iyiyim kuzum şükür sen nasılsın memleket kokulum❤Oyyyy paremmm nasılsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim kuzum şükür sen nasılsın memleket kokulum❤Oyyyy paremmm nasılsın![]()
Cok tatlısınn paareeemmmmmmm
Cok tatlısınn paareeemmmmmmm![]()
Bir saattir uğraşıyorum Hahhaha beğenin uleynnn
Valaa ugrasmıssın baya parem orası kesinBir saattir uğraşıyorum Hahhaha beğenin uleynnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya yirimmm
Vallahaaa uğraşilmıycak birşey değillBir saattir uğraşıyorum Hahhaha beğenin uleynnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok şükür çiçeğimIyiyim kuzum şükür sen nasılsın memleket kokulum❤![]()
Ben farkettirdim bakFarketmemistim ozel muameleyi hic sevmemem![]()
Benide yıldızla tabiki kıxzBeni yıldızla dediiii kurabiyem ondan perimmm hahajaja istek üzerine istersen haftaya da seni yıldızlarimmm![]()
![]()
Ayy ne güzel hepimizin gifi
Yaaa canım parem canım komşum bayıldım çok teşekkürler
Aminnnnnn duasını sevdiğim beraber gülelim canm tinnoşumAyy Raabbiim sen bu Fatma kulunun yüzünü güldür ona mucizesini nasip ett canımsınama duygulandımmmm
![]()
Allah razı olsun aminnnn aminnn güzel lenoşum Rabbim burda tez zamanda bir bir müjdelesin güzel haberlerle sevindirsin hepimiziBirtanemmmmm fatmammm dualarım seninle namaz arkasından sana dua ediyorum ve hepimize bu yolda olanlara Rabbim bekleyislerimizi son ettirsin inşallah aşkım
Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde tutunup kucağına sağlıkla al beybisiii![]()
Yarın gitmicem kuzum olmazsa pazar da gitmem 1 haziran test günüYaaaaaaaaşimdi 10 gün mü bekleyeceksin bebeğim test için geçsin hemen zaman
Rapor alsaydın dinlen yorma kendini
Yoldayız kuzum geri dönüyoruz
Sağol salişim Amin amin çifte bayram olsun inşallahMuco yolun açık olsun güzel haberlerin olsun bayrama bayram gibi giresin
Yaa niden![]()
![]()
valla olabilir kurabiyem
ama lütfen 3 ayın sonunda kurabiye olur musun
yerim seniiii göbüşten ham yaparım çiçeğim portakallı kekimmmm muahhhhh
![]()
Ayy parişim yyaaa çok tatlısın ne çok uğraşmışsın eline sağlık yüreği güzel kankim bidenem
Allah razı olsun cocom Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah dualarınız vesile olsun yolumuza çıkanlar vesile olsun Rabbim oldursun inşallah sağlıkla bu sefer o güzel kokusu bana da nasip olsun inşallahCanım yoktum bugünde ama hep dua ettim senin için. Allah sonucunun hayırlı olmasını nasip etsindikkat et kendine artık iki canlısın
![]()
Aminnn canm paremmm Allah razı olsun sizlerin dualarında olduğumu bilmek o kadar mutlu ediyor ki Rabbim gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin bitanem canm paremRabbim çok güzel haberlerle mutluluk al kanatlan rabbim yüzünü güldürsün sende sağlıkla beğene tutun oda sana tutunsun yüzünde baharlar açsın mucizem inşallah dualarimdasin![]()
İnşallaah canmİnşallah bebis haberini de alırsın![]()
Yaaaaa ama kuzum heyecandan inan atlamışımdır parem yoksa seni unur muyumAma ama ben neden yokum![]()
Kuzum görmemişimdir kusura bakma inan çok yorulduk dünAayyy cok şükürr mucizemm balımm sordum cvp vermedin ama girdim baya bu msjı bulmak için ugraştımo yumoşlarına sıkı sıkı tutunsun inşaallahhh rabbim sağlıcakla kucağina nasip etsin sakın strest li şeyler uğraşma kendini yorma tutunana kadar işlere kalkışma ve hep derin nefes al güzelcee hiçbirşey için üzülmee hayata pozitif bak
![]()
Şoktan da aldım dün biraz daha kuzum 7 bişeydibir mucizee mucimm a101 de avokado 5 TL miş balım şimdi katalog da gördüm. Eşin tüm marketleri dolaşsın toplasın
Ne yaptınız geldiniz mi![]()
Yaaa bunlar çok tatlı
Yaaa canım parem canım komşum bayıldım çok teşekkürler![]()
Yaa nidensevmediniz mi paniksuyumu
Ayy parişim yyaaa çok tatlısın ne çok uğraşmışsın eline sağlık yüreği güzel kankim bidenem![]()
çok çok tatlısın soğuk baklavam benim
çıtır halka tatlım
magnoliammm
püskevitli pastam
Benimki tam uymuş Hahah bayıldım![]()
Aynen senin gibi tatlis❤Allah razı olsun cocom Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah dualarınız vesile olsun yolumuza çıkanlar vesile olsun Rabbim oldursun inşallah sağlıkla bu sefer o güzel kokusu bana da nasip olsun inşallah
Aminnn canm paremmm Allah razı olsun sizlerin dualarında olduğumu bilmek o kadar mutlu ediyor ki Rabbim gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin bitanem canm parem
İnşallaah canm![]()
![]()
Yaaaaa ama kuzum heyecandan inan atlamışımdır parem yoksa seni unur muyumcanımm şekerim paremmm
Kuzum görmemişimdir kusura bakma inan çok yorulduk dün
Güzel duana kocaman Aminnnnnn canm joum dikkat edicem inşallah o kadar duygusuzum ki hiç böyle beklentim ne olduğunu anlamıyorum sanki hamile gibi ama değilim daha ama içimde gibi ama tutar mı tutmaz mı hiç ne olduğunun bilincinde değilimresmen 8 ayın sonunda alabildik elhamdülillah tek şans tek embriyo yani bilmiyorum Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşallaah da göz aydınlığı hayırlı Salih Saliha evlatlar olarak nasip eylesin
olmazsa da bilmiyorum yani elden gelen hiç bişey yok ümitlenmemek de lazm öyle işte karışık
Şoktan da aldım dün biraz daha kuzum 7 bişeydiofff çok fena kazıklanmışjm 15 e bilsem almazdım neyse 101 e daha gidemedim ordan da alırım biraz
Geldik kuzum gece arabada yattık biraz sabah 6 buçuk gibi geldik yatıyoduk ilaçlarımı içtim de uzanıyorum Bi ton ilaç var yadötüm döbeğim delik deşik olcak ama hiç umrumda değil yeterki sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağımıza gelsin
Yaaa bunlar çok tatlı![]()
Allah razı olsun cocom Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah dualarınız vesile olsun yolumuza çıkanlar vesile olsun Rabbim oldursun inşallah sağlıkla bu sefer o güzel kokusu bana da nasip olsun inşallah
Aminnn canm paremmm Allah razı olsun sizlerin dualarında olduğumu bilmek o kadar mutlu ediyor ki Rabbim gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin bitanem canm parem
İnşallaah canm![]()
![]()
Yaaaaa ama kuzum heyecandan inan atlamışımdır parem yoksa seni unur muyumcanımm şekerim paremmm
Kuzum görmemişimdir kusura bakma inan çok yorulduk dün
Güzel duana kocaman Aminnnnnn canm joum dikkat edicem inşallah o kadar duygusuzum ki hiç böyle beklentim ne olduğunu anlamıyorum sanki hamile gibi ama değilim daha ama içimde gibi ama tutar mı tutmaz mı hiç ne olduğunun bilincinde değilimresmen 8 ayın sonunda alabildik elhamdülillah tek şans tek embriyo yani bilmiyorum Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşallaah da göz aydınlığı hayırlı Salih Saliha evlatlar olarak nasip eylesin
olmazsa da bilmiyorum yani elden gelen hiç bişey yok ümitlenmemek de lazm öyle işte karışık
Şoktan da aldım dün biraz daha kuzum 7 bişeydiofff çok fena kazıklanmışjm 15 e bilsem almazdım neyse 101 e daha gidemedim ordan da alırım biraz
Geldik kuzum gece arabada yattık biraz sabah 6 buçuk gibi geldik yatıyoduk ilaçlarımı içtim de uzanıyorum Bi ton
Seni perim yaptımAyy ne güzel hepimizin gifi![]()
Ayyyyyyy ne tatlısınnnn yaaa tek tek uğraşmış paremmmm benim uyyyyy issricammmm şimdi haaaaa seni
Ay yerim kendimi sarı sarıAyyyyyyy ne tatlısınnnn yaaa tek tek uğraşmış paremmmm benim uyyyyy issricammmm şimdi haaaaa seni
Buda sensinnnn paremmmm
Sleeping Beauty Dancing Sticker by Disney Princess for iOS & Android | GIPHY