İlk 1 saat falan çıkmdın dimi cAnım öylr diyorlar 1 saat yatırıyorlarmış hep🤣
Evet kuzum yarım saatten biraz fazla yatırdılar sonra da kalk üstünü giyin çıkabilirsiniz dediler 🤣🤣içimden dedim ha bırakın da iki saat yatayım yol yorgunuyum zaten 🤣🤣🤣🤣
Hahah yok yok seninledir inşallah 🥰 şimdi pıtır pıtır bölünüp büyüyordur inşallah inşallah 🥰 🥰
Ben transfer oldum sonra diyorum ne yapıyor acaba içeride tek başına. Acaba korkuyor mudur çok mu karanlık 😅😅
🤣🤣🤣🤣Aynı şey aklıma geldi kuzucum acaba şuan napıyo dur bölünüyor mu tuttu mu sevdi mi yerini acaba yoksa sevmedi mi çok acayip duygular 😀

@ASSOSyal

kiss-cherry.gif

@Hogwartss

birthday-happy.gif

Minnosprenses Minnosprenses

%E0%A4%A1%E0%A4%BF%E0%A4%9C%E0%A5%8D%E0%A4%A8%E0%A5%80%E0%A4%B0%E0%A4%BE%E0%A4%9C%E0%A4%95%E0%A5%81%E0%A4%AE%E0%A4%BE%E0%A4%B0%E0%A5%80-%E0%A4%B8%E0%A5%87%E0%A4%82%E0%A4%9F%E0%A4%AA%E0%A5%88%E0%A4%9F%E0%A5%8D%E0%A4%B0%E0%A4%BF%E0%A4%95%E0%A4%A6%E0%A4%BF%E0%A4%A8.gif

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

scared-spongebob.gif

@BlueBerry4268
clash-royale-cr.gif

@Cemoos

one-tree-hill-haley-james-scott.gif

@yagmurdansonra

bunny-cute.gif

@mavikelebek34

anime-girl.gif

@coconatt
heart-love.gif

Jou Jou

tangled-disney-princess.gif

@D u t
twerk-cleaning.gif

@B O Z A
bir mucizee bir mucizee

rapunzel-tangled.gif

@Fatmazell

kome-kome-pam-pam.gif

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

tangled-rapunzel.gif

@Saliha40

rapunzel-tangled.gif

@Lna16
tangled.gif

@NesNa

tangled-heart.gif

@ozo1907

belle-bow.gif

@MaviMabellee

cinderella-disney.gif

@My_Moonlight06

candycandy-candywhite.gif

@Tweety Bird

tweety-bird.gif

@karamel Latte
latte-cookie-latte.gif

@Ballikabak
aurora.gif

Madammor Madammor

mor-kalp.gif

@Meral01

kiss-girl.gif
ooyyy canim benim 🤗😘💜

Hahhaha ben taç takilani Jou Jou benzettim bebeki gelicek taçlandıracak Almira diye ❤❤

Diğeri kabulum o kadar incecik olabilsem keşke hayalimdeki ben ❤❤teşekkürle bal lokmam
Hahahaha amaa çokgüzell giff yaaa paremm inan bayıldımmm 🥲🥲 ne güzel düşünmüşsünnn

Evet kuzum yarım saatten biraz fazla yatırdılar sonra da kalk üstünü giyin çıkabilirsiniz dediler 🤣🤣içimden dedim ha bırakın da iki saat yatayım yol yorgunuyum zaten 🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣Aynı şey aklıma geldi kuzucum acaba şuan napıyo dur bölünüyor mu tuttu mu sevdi mi yerini acaba yoksa sevmedi mi çok acayip duygular 😀
Aynen canım insan neler neler düşünüyor 😍😍 inşallah tutunuyordur konuş onunla sıkı sıkı tembihle 🤭🤭

Back
X