- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Hahah olmaz parişim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah olmaz parişim ya
Ahahhaha paremm bir daha adımı değiştirsem miÇünkü sen benim minnosumsun ❤❤❤Hella dan dönme oyle kalsaydın bi hela koyardim![]()
Ne yapcan wc miAhahhaha paremm bir daha adımı değiştirsem mi![]()
He ya bide helam diyorduk
Evet kuzum yarım saatten biraz fazla yatırdılar sonra da kalk üstünü giyin çıkabilirsiniz dedilerİlk 1 saat falan çıkmdın dimi cAnım öylr diyorlar 1 saat yatırıyorlarmış hep![]()
Hahah yok yok seninledir inşallahşimdi pıtır pıtır bölünüp büyüyordur inşallah inşallah
![]()
Ben transfer oldum sonra diyorum ne yapıyor acaba içeride tek başına. Acaba korkuyor mudur çok mu karanlık![]()
ooyyy canim benim
Niye kötümü kızz
Hahahaha amaa çokgüzell giff yaaa paremm inan bayıldımmmHahhaha ben taç takilaniJou benzettim bebeki gelicek taçlandıracak Almira diye ❤❤
Diğeri kabulum o kadar incecik olabilsem keşke hayalimdeki ben ❤❤teşekkürle bal lokmam
Hahahaha amaa çokgüzell giff yaaa paremm inan bayıldımmmne güzel düşünmüşsünnn
Evet kötü beğenmedimNiye kötümü kızz
Yavv senn naptın paremmm buram buram emek kokuyorr hepimizi düşünmüş minnoş kalplimm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ooyyy canim benim![]()
Aynen canım insan neler neler düşünüyorEvet kuzum yarım saatten biraz fazla yatırdılar sonra da kalk üstünü giyin çıkabilirsiniz dedileriçimden dedim ha bırakın da iki saat yatayım yol yorgunuyum zaten
Aynı şey aklıma geldi kuzucum acaba şuan napıyo dur bölünüyor mu tuttu mu sevdi mi yerini acaba yoksa sevmedi mi çok acayip duygular
![]()
Tinnoşum nabıyon balım denk gelemedik bir kaç günYavv senn naptın paremmm buram buram emek kokuyorr hepimizi düşünmüş minnoş kalplimm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurabiyemmm aynennn ben geliyorum sen gidiyon senn geliyorsun ben gidiyorumTinnoşum nabıyon balım denk gelemedik bir kaç gün![]()
Kız profili açınca genişleyince daha net oldu görüntü valla ben kırmızı aslan gibi bir şey gördüm aslan şeytan arası bir şey hiç onun saçlar üstünde kırmızı taci var gibi görünmüyorNiye begenmedin kizz sac ve taç![]()