- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Çokkkk sevüyüüüAyyy odaaa beniiii seviyor biliyodummmm kiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Elo görmesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokkkk sevüyüüüAyyy odaaa beniiii seviyor biliyodummmm kiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet ya ozommmm o surat o davranış o tavır hemen değişiyor hahahahajyerim kıs seni
evet o kinli tarafımızı görmesinler bencebirde birini sevmiyosam sevmediysem hemen belli ederim suratsız olurum
canımsınnnnn bebeğimsinnnnn![]()
Kuzum gitmesem daha iyiydi doktor doktor değildi inan hiç bir halt anlamadım beni deli etti o ayrı başka bir doktora gidicem
YaaaâaaKuzum gitmesem daha iyiydi doktor doktor değildi inan hiç bir halt anlamadım beni deli etti o ayrı başka bir doktora gidicem
Saliş sende mi mavilendin kuzuBen pek pambih degilim. Pambih olmayı denedim de olmuyor
TotalmisSaliş sende mi mavilendin kuzu![]()
Ama olmadı bu bide sozon final diyir . Aylarca bekle artik uf
Üff ya çok saçma olur dilek ölürseBiraz önce gördüm kurabiyemmm offff içim acıdııAllah var ben seni etikete yapacaktım sen yapmışın ama neden böylee oldu ki
![]()
Degistirme arasi uzunmuş kubisHayırlı olsun maviş![]()
Ne diye oluyorsa daha cok para veren yere gidecek galiba. Bence gereği yoktu o bayanın guzel oynamıyor. Meryem geldi coz coz ağlıyor yapamadım diye n sandiysaÜff ya çok saçma olur dilek ölürsekesin öyle bir yerde bitecek ki aylarca merak edip Duracağız dilek öldü mü ölmedi mi diye
![]()
Ohh Meryem e iyi olduNe diye oluyorsa daha cok para veren yere gidecek galiba. Bence gereği yoktu o bayanın guzel oynamıyor. Meryem geldi coz coz ağlıyor yapamadım diye n sandiysa
Neden tekrar geldiaceba . Kotu yola düşmüş dedilerdi başıma neler geldi baba dedi ya aboo dedimOhh Meryem e iyi olduiçimizin yağları eridi
He ya bende dedim aha kötü yola düşmüş demişlerdi çıktı galiba diyeNeden tekrar geldiaceba . Kotu yola düşmüş dedilerdi başıma neler geldi baba dedi ya aboo dedim