çıldırınn çıldırınnn çıldırııınnnnn msspare içinnn çıldırınnnnnn:rapci::rapci::rapci:

dance-go-crazy.gif

Mucizemm 🌸 Nasilsin bi tanemm🤗
Bugün hastaneye yatiyorum nasipse yarin geliyor 🤱🌞
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çoh heycanlııııııııııııııııııı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Allahmmm yarabbbimmm

sağlıkla kavuş inşallah kuzum benimmmm

koynuna verdiler mi misss gibi kokla olur mu :KK68:

çok şükür iyiyim ben de kuzum :KK23:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çoh heycanlııııııııııııııııııı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Allahmmm yarabbbimmm

sağlıkla kavuş inşallah kuzum benimmmm

koynuna verdiler mi misss gibi kokla olur mu :KK68:

çok şükür iyiyim ben de kuzum :KK23:
İnşallah bitanemm 🤗🤲🏻 Dua et bana hayirlisiyla atlatayim şu yarini. Sağlicakla inşallah..
Allah iyilik versin guzumm 😍🥰😘

Bana niye cıkarıyiiinnn ben naptımmmm😱😱😱😱
sen beni sevmiyün :kızgın:
İnşallah bitanemm 🤗🤲🏻 Dua et bana hayirlisiyla atlatayim şu yarini. Sağlicakla inşallah..
Allah iyilik versin guzumm 😍🥰😘
inşallah kolayca kavuşun bitanem dualarımızdasın:KK19::anne:aminnnn cümlemize kuzum benim
İyi bea dizi izlerim öyle vakit öldürmece :süslü:
Sen napin
nerdesin sen yoksun piyasada:KK11:
İyiyim fatmam valla ben şimdi yemek yaptım pişiyor yukarı kata çıkıp yazlıkları kışlıkları ayıracağım 🤭🤭🤭🤭
Sen nasılsın balım 😍
kolay gelsin kuşummm ne pişiriyonnnnnn :KK68:

inşallah kolayca kavuşun bitanem dualarımızdasın:KK19::anne:aminnnn cümlemize kuzum benim

Oyyy vallahaa kuzuu sevgi pıtırcığımdırr normaldee biliyosun buara heyecan doruktayım gün yaklaştıkça evi hallediyorum biyandan cumartesi annemler gelcek haftaya baya telaşım var benim buhafta bitti nerdeysee arada ağrılarım varr allahın izniyle doğurupta lohusayıda biran once atlatsam yeter banaa 🥲

Haziran annelerindede doğumm var birde orda destek tesellii 🥲

Dövme benii :oops: :oops: Evdeyim ya diziye başladım onu izlerim etiket olmadıkça girmek aklıma gelmiyor:KK70:

Back
X