- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
Allah iyilik versinnb kuzummmmiyiyim bebeğim![]()

İyi olmana sevindim kolay gelsin bu arada istesin sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyilik versinnb kuzummmmiyiyim bebeğim![]()
evet meleğim işteyim benAllah iyilik versinnb kuzummmm![]()
![]()
![]()
![]()
İyi olmana sevindim kolay gelsin bu arada istesin sanırım![]()
İyi geceler![]()
Balonummmm napıyonnnnn günaydın kuzummmm![]()
![]()
![]()
![]()
Bende dışardayımmm balonummm pencereyi aç ceyrann yapsınn sıcak sıcakİyi geceler
Tek kaldm buralarda![]()
Gel kuzum gel bahçede keyif yaparızBen gelebilirimyakınım kuzumm bahçe işlerine yardıma
Uyku tutmadı öyle bakınıyorum canım benim sen nasılsınMssPARE nasılsın kuzum
Aynen benide tutmadıUyku tutmadı öyle bakınıyorum canım benim sen nasılsın
Neden yoruldum hayirdirAynen benide tutmadıyorgunluktan iyim bitanem
Ev yerlestiriyoruz kuzum ev geldi ertesi gün adanaya gittim kemoterapi için bir kaç günde adanada kaldım tedavi sonrası 2 gündür kendimi iyi hissedince evi duzenlememeye çalışıyorumNeden yoruldum hayirdir
Kolay gelsin güle güle otur evinde canımEv yerlestiriyoruz kuzum ev geldi ertesi gün adanaya gittim kemoterapi için bir kaç günde adanada kaldım tedavi sonrası 2 gündür kendimi iyi hissedince evi duzenlememeye çalışıyorum![]()
Sağol kuzumm benim memenin biri tamamen boşaltıldı bitanem geçici implant konuldu onada şişirme işlemi yapılıyor her kemoterapiden 2 gün sonra doktorum da adanada mecburen gidiş geliş yapacağımKolay gelsin güle güle otur evinde canım
Tedaviye ankara sami devam ediceksin
Anladım canım sağlığın için gidicen mecburSağol kuzumm benim memenin biri tamamen boşaltıldı bitanem geçici implant konuldu onada şişirme işlemi yapılıyor her kemoterapiden 2 gün sonra doktorum da adanada mecburen gidiş geliş yapacağım
Anadan egtimliyim ben
Aynen öyle canım ankarada da var aynı kurumun hastanesi geçen dr sordum ama izin vermedi normal saadece kemoterapi almış olsam sıkıntı olmaz dedi ama şişirme işlemi olunca izin vermedi 2 kürum kaldı kuzum oda geçer inşallahAnladım canım sağlığın için gidicen mecbur
Iyilesip herşey yoluna girene kadar
Git gel yapacak bur şey yok meralim![]()