- 25 Ağustos 2019
- 63.115
- 121.619
- 698
- 31
Yap beeee hamilelik çok güsel birşeyyyyDüşünüyorum kuzum önümüzdeki ay gelcem hamileyim diye coo ya söz verdim![]()
Jou gönlüm el vermedi yalnız delirmesine beraber deliririz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap beeee hamilelik çok güsel birşeyyyyDüşünüyorum kuzum önümüzdeki ay gelcem hamileyim diye coo ya söz verdim![]()
![]()
AaaaaaaaaaaaHaha kız öyle günlük içmiyim ki![]()
İnşallah kurabiyem adaşımmbenimm. Rabbim gönlünce versin sağlıkla ve hayırlaDüşünüyorum kuzum önümüzdeki ay gelcem hamileyim diye coo ya söz verdim![]()
![]()
Aynen kurbikHahaha sonra ciddi ciddi beni şikayet ediyorlarmış hesabım kapanıyomuş falanyav neyse ekşın aramayım kendime hahah
Ben ederimHahaha sonra ciddi ciddi beni şikayet ediyorlarmış hesabım kapanıyomuş falanyav neyse ekşın aramayım kendime hahah
Canım nasılsnGünaydın kızlar![]()
Günaydın bebeğimGünaydın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DurmamSen dur aman![]()
Geldikçe etiket yapınAhahahahahdurum sensiz buralar keyifsiz
![]()
İyiyim şükürCanım nasılsn![]()
Ben hep buradayım gün içinde müsait oldukçaGeldikçe etiket yapın![]()
Eline sağlık bende hastayım üşüttüm galiba ilk defa 9.30kadar uyudum hafta sonu şimdi kahvaltı yaptım çay keyfiİyiyim şükür
Uyku bastırdı gibi aslında erkenciyim bugün evin yakınında çami inşaatında çalışanlara kahvaltı hazırladım
Ben unutuyorumBen hep buradayım gün içinde müsait oldukça![]()
Geçmiş olsun canımEline sağlık bende hastayım üşüttüm galiba ilk defa 9.30kadar uyudum hafta sonu şimdi kahvaltı yaptım çay keyfiçayıda sevmem
![]()
Geçmiş olsunEline sağlık bende hastayım üşüttüm galiba ilk defa 9.30kadar uyudum hafta sonu şimdi kahvaltı yaptım çay keyfiçayıda sevmem
![]()