ICF Ankastre Set

alameti_farika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
335
1
118
Edirne
Arkadaşlar ICF marka ankastre fırın ve ocak almayı düşünüyorum yakından da gördüm çok güzel görünüyor.Fiyatları da çok uygun.Aynı özelliklere sahip başka markalar neredeyse onun 3 katı.Aranızda bu marka ürün kullanmış olan var mı?bilmiyorumkismile

Bende aldımm kullanıyorumm mikrodalga dahil 1 buçuk tuttu
birtek memnun olmadığımm ben cam ocak aldımm ve çok pişmanımmm
ilk haftadaa boyaları döküldüü ve temizliğii çokk zorr
seneler geçsede değiştirsemm offffffffffffffffffffffffffffffffff
keşke cam almasaydımmmmm
cam almayınnn

Bende aldımm kullanıyorumm mikrodalga dahil 1 buçuk tuttu
birtek memnun olmadığımm ben cam ocak aldımm ve çok pişmanımmm
ilk haftadaa boyaları döküldüü ve temizliğii çokk zorr
seneler geçsede değiştirsemm offffffffffffffffffffffffffffffffff
keşke cam almasaydımmmmm
cam almayınnn

Ah yapma ya..Cam almayın derken o komple elektrikli vitroseramik olanı mı diyosun..Benim istediğim de cam ama gazlı olanlardan..Lütfen hangisi boyası dökülen söyler misin şekerim..

Almak istediğim fırın : 6012 icf 496 , ocak da : icf 2807

geç mi bilmiyorum ama ben aldım çooooooook memnunum herkesede tavsiye ederimmm

boschun arçelikin 5 milyarlık setlerine 1000 çeker üstelik %100 türk sermayesi ve fiyatıda yarısından bile ucuzzz :65::65:

çok sagol cnm ya bende en son modelini ceyizime aldım modelleri gösterimisin bize birde cam ocakmı cam ocaksanasıl temizliyosun fırından memnunmusun bizi bilgilendirsen sevinirim

arkadaslar bende 2 aydır cam ocak fırın ve aspiratör davlumbaz omuyor mutfagıma Acıl arıyorum 1 haftam kaldı ama halen karar veremedım sızler aldınızmı nasıl memnun musunuz inşlh okursunuz bana acıl cvb hangı marka ve nasıl ocak kullanıyorsunuz :(:(: offffffffffffffffffff:50:

arkadaşlar ıcf marka ankastre fırın ve ocak almayı düşünüyorum yakından da gördüm çok güzel görünüyor.fiyatları da çok uygun.aynı özelliklere sahip başka markalar neredeyse onun 3 katı.aranızda bu marka ürün kullanmış olan var mı?bilmiyorumkismile

bende ıcf almayı dusunuyorum..hepsıburada ındırımda şuan ama cok yorum yapılmamıs ordada aklım karıstı ..ama modellerrı harıka ....

Son düzenleme:
kızlar bende ocak fırın davlumbaz setleri oluyor ya onlardan almayı istiyorum,kampanya şeklinde oluyor indirime giriyor,bi arçelik bayii 1200 tl fiyat verdi 3 ü için.bizim tanıdığımız biyer ondan indirim çok yapıyor.iyimidir sizce?beko nun fırınları iyi diyorlar kararsızım,yardım lütfenn =) ıcf yi çok bilmiyorum biyerde gördüm fiyat uygundu evet ama korkuyor insan iyi birşey çıkmazsa diye

arkadaşlar çok kararsızım

annemin evine ankastre set almayı düşünüyoruz.

fakat ıcf konusunda kararsızım.

electrolux'e baktık çok pahalı

bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

kullanan ve yorumlayan?

arkadaşlar hiç kullanan yok mu?

tavsiye istiyorum.

merhaba , ankastre setler ile ilgili hem piyasada hemde internette oldukça seçenek var ve bir kısmı markasını bir kısmı ise yerli üretim olup sadece ürünü satıyor.

bir dönem yaptığım araştırmalardan edindiğim bilgiyi sizinle de paylaşmak istiyorum.

icf ankastre set, Termikel ankastre set, simfer ankastre set, ariston ankastre set, ankastre setler, ankastre 3 l set, ankastre kampanya | Ev Aletleri| Ankastre rnleri| Ankastre Set linkte bulunan firmada hem bütçenize uygun setler var hemde her türlü sorunuza cevap veriyor. online destekleri de olduğu için anında sorunuza cevap alabiliyorsunuz.

incelemenizi öneririm.

merhaba , ankastre setler ile ilgili hem piyasada hemde internette oldukça seçenek var ve bir kısmı markasını bir kısmı ise yerli üretim olup sadece ürünü satıyor.

bir dönem yaptığım araştırmalardan edindiğim bilgiyi sizinle de paylaşmak istiyorum.

icf ankastre set, Termikel ankastre set, simfer ankastre set, ariston ankastre set, ankastre setler, ankastre 3 l set, ankastre kampanya | Ev Aletleri| Ankastre rnleri| Ankastre Set linkte bulunan firmada hem bütçenize uygun setler var hemde her türlü sorunuza cevap veriyor. online destekleri de olduğu için anında sorunuza cevap alabiliyorsunuz.

incelemenizi öneririm.

teşekkür ederim.

kullanıyor musunuz?

yani kullanıcı yorumlarını ve şikayetlerini merak ediyorum.

Son düzenleme:
Back
X