İçi sıkılmışlarr

Çozum sorunda gizli,zaten soyluyorsun.evde tikilma,hobi bul,sıkılma...

Ozaman çözemediğin canını sıkan bişeyler var canım senin sadece hava yüzünden değil paylaş istersen evlimisin eşinle sorunlarınmı var

Ozaman çözemediğin canını sıkan bişeyler var canım senin sadece hava yüzünden değil paylaş istersen evlimisin eşinle sorunlarınmı var
Evli degilim. Cözemedigim şey dogru kişiyi bekledigim için hep yalnız olanım ve yakın zamanda buldugumu hissettim oda yanılttı beni aşka umudum inancım kalmadı düsünceler beni boşluga bu anlamsız ruh haline sürükledi

Lütfen şu sorularımı düşünür müsün?

Senin kendinden bile canın sıkılırken bir başkası hani beklediğin beyaz atlı prensin senden sıkılmaz mı?
Bahar gelip evden çıkınca mutlu çiftler yine seni mutsuz etmez mi?
Elinde birikmiş okunması gereken hiçbirşey yok mu?
Olması gereken zaten bu değil mi?Doğru kişiyi bulana kadar yalnız olmak.

Hangi ildesin bilmiyorum ama kar aslında insana güzel şeyler hissettirir. Belki beyazın rengindendir. Belki ortalığın pisliğini gizlediğindendir...Baharın doğuşu gibi enerji verir genelde.
Ben de 20 li yaşlarda hiç sevmezdim kışı ve karı. Ancak nedense son 2 senedir tadına varıyorum. Bu da belki yaşın kısmen ilerleyip her şeyin ayrı tadı olduğunu anlamakla alakalıdır.

İstanbuldayım kar yok bu bölgede beyazı bende cok severim dedigin gibi huzur veriyo ama benim kasvet havadan kastım karanlık rüzgar insanın ruhu bunalıyo

Herkesin kendine göre sıkıntısı var ve herkes en büyük dert kendinde sanır halime binlerce şükür olsun dısardaki kardeslerime Allah yardım etsin açlık sogukluk hissettirmesin

Evet tam bu ya sorun :)) dogru kişi gelene kadar sıkılmakk

Evet tam bu ya sorun :)) dogru kişi gelene kadar sıkılmakk
Bu konudaki benim görüşüm şu şekilde:

Doğru kişiyi bekleyenin beklerken içi geçer,psikolojisi bozulur ve bu arızaları nedeni ile de karşısına beklediği kişi çıksa da ya farkedemez yada o kişi onu beğenmez çünkü aciz bulur ve sıkılır.

Doğru kişiyi bulmak değil doğru kişi olmak bence ilke budur.

Elin oğlu niye gelip sizi hayatına alıp birde sizin can sıkıntılarınız ile uğraşsın ki?

Hani sizin ışığınız?Bu haliniz ile kendinize kimi çekeceksiniz?

Sizin tek yaptığınız beklemek mi?Yani prens zamanı gelince ortaya çıkacak sizde o zamana kadar bekleyeceksiniz?

Ama prensler prensesler ile evlenir oturup bekleyenler ile değil.

Sizin prenses olduğunuza dair belirtiler neler?Yani doğru kişi ,sizin onun için doğru olduğunuzu nerden anlayacak?Haa bu evde çok oturup çok sıkılmış demek ki benim için doğru kişi budur mu diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…