Deniyorum ama bi şeyler eksikÇozum sorunda gizli,zaten soyluyorsun.evde tikilma,hobi bul,sıkılma...
Aynı sekildeAynen bende senin gibiyim ruhum daralıyor sağa dön sola dön uyuyamıyorumda
Evli degilim. Cözemedigim şey dogru kişiyi bekledigim için hep yalnız olanım ve yakın zamanda buldugumu hissettim oda yanılttı beni aşka umudum inancım kalmadı düsünceler beni boşluga bu anlamsız ruh haline sürüklediOzaman çözemediğin canını sıkan bişeyler var canım senin sadece hava yüzünden değil paylaş istersen evlimisin eşinle sorunlarınmı var
Kahrolsun bu moda getiren sebepler :))
Bende bu moddayim
Hangi ildesin bilmiyorum ama kar aslında insana güzel şeyler hissettirir. Belki beyazın rengindendir. Belki ortalığın pisliğini gizlediğindendir...Baharın doğuşu gibi enerji verir genelde.Kış mevsiminin kasveti soguktan hep evde tıkılı kalmalar derken depresyona girdim sanırımcok mutsuzum hedeflerime karşı aşırı umutsuzum dibe vuruş misali bu boşluk en kötüsü belli bi neden yok ki çözümünü bulasın napılır ki nası toparlanır dostlar
İstanbuldayım kar yok bu bölgede beyazı bende cok severim dedigin gibi huzur veriyo ama benim kasvet havadan kastım karanlık rüzgar insanın ruhu bunalıyoHangi ildesin bilmiyorum ama kar aslında insana güzel şeyler hissettirir. Belki beyazın rengindendir. Belki ortalığın pisliğini gizlediğindendir...Baharın doğuşu gibi enerji verir genelde.
Ben de 20 li yaşlarda hiç sevmezdim kışı ve karı. Ancak nedense son 2 senedir tadına varıyorum. Bu da belki yaşın kısmen ilerleyip her şeyin ayrı tadı olduğunu anlamakla alakalıdır.
Herkesin kendine göre sıkıntısı var ve herkes en büyük dert kendinde sanır halime binlerce şükür olsun dısardaki kardeslerime Allah yardım etsin açlık sogukluk hissettirmesinhalinize şükredin bu soğukta evden çıkmak zorunda değilsiniz.
sabahın 7:30 unda sokaklara düşüyoruz.
işe gel kolidorlar buz gibi.
akşam 6.30 eve giriş.
direkt mutfağa gir yemek bulaşık derken erkenden uyu kal
bayağı acınaklıymış halimiz yav.
Öyleyseee Nerdeyse çıksın gelsin artık diyoruzçünkü omuzumda başı eksik, yatagımda kokusu
Evet tam bu ya sorun :)) dogru kişi gelene kadar sıkılmakkLütfen şu sorularımı düşünür müsün?
Senin kendinden bile canın sıkılırken bir başkası hani beklediğin beyaz atlı prensin senden sıkılmaz mı?
Bahar gelip evden çıkınca mutlu çiftler yine seni mutsuz etmez mi?
Elinde birikmiş okunması gereken hiçbirşey yok mu?
Olması gereken zaten bu değil mi?Doğru kişiyi bulana kadar yalnız olmak.
Bu konudaki benim görüşüm şu şekilde:Evet tam bu ya sorun :)) dogru kişi gelene kadar sıkılmakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?