Benim durumu yansıttıgım kısmı ile cok güzel yorumlarda bulunmuşsunuz ama tam olarak böyle degil tabi.. hem güzel şeyler beklenmedik anlarda çıkar birini oturup bekliyecek kadar boş degilim işe gidiyorum dersaneye ehliyet ve yabancı dil kursuna gidiyorum dışa dönügüm cevremdeki iyi kötü herkesin yanında biri var bu bana kendimi çok sorgulatıyor bu durumun içinden çıkamıyorumBu konudaki benim görüşüm şu şekilde:
Doğru kişiyi bekleyenin beklerken içi geçer,psikolojisi bozulur ve bu arızaları nedeni ile de karşısına beklediği kişi çıksa da ya farkedemez yada o kişi onu beğenmez çünkü aciz bulur ve sıkılır.
Doğru kişiyi bulmak değil doğru kişi olmak bence ilke budur.
Elin oğlu niye gelip sizi hayatına alıp birde sizin can sıkıntılarınız ile uğraşsın ki?
Hani sizin ışığınız?Bu haliniz ile kendinize kimi çekeceksiniz?
Sizin tek yaptığınız beklemek mi?Yani prens zamanı gelince ortaya çıkacak sizde o zamana kadar bekleyeceksiniz?
Ama prensler prensesler ile evlenir oturup bekleyenler ile değil.
Sizin prenses olduğunuza dair belirtiler neler?Yani doğru kişi ,sizin onun için doğru olduğunuzu nerden anlayacak?Haa bu evde çok oturup çok sıkılmış demek ki benim için doğru kişi budur mu diyecek?
Kış mevsiminin kasveti soguktan hep evde tıkılı kalmalar derken depresyona girdim sanırımcok mutsuzum hedeflerime karşı aşırı umutsuzum dibe vuruş misali bu boşluk en kötüsü belli bi neden yok ki çözümünü bulasın napılır ki nası toparlanır dostlar
:/ kış mevsiminde napılır ki dışarıda buzlanmalar var. Evde temizlik, yemek , duş derken zaman geçiyor, önerim 5 vakit namaza başlayın. Maneviyat bulursunuz. Boşluktan kurtulursunuzz . Ben öyle yaptm
insan böyle işte benim durumumda olmak isteyenleri gördüm burda nankörlük ediyorum fazla rahatlık batıyo demekoooo doğru kişiyi buldum ettim diyene kadar hayat sıkılmayla geçmıyor. bugununu cok ararsın senı keyıflendırecek seyler yap en basıtı mısır patlat fılm ızle. ah keske şimdi evde olsamda keyıf yapabılsem.
soguktan ayaklarım buz oldu yapmam gereken dunya iş var sabah 5 ten beri ayaktayım. belim agrıyor gozlerım acıyor. ben senden daha dertli cıktım :)
ama herseye ragmen dısarıda 30 cm kar var bembeyaz bir taraftan güneş açmış elımde cay. iyi tarafına bakıyorum günümün bence sende hayatının mutlu yanlarına bak.
Canım yanlarında iyi-kötü birisi var demişsin.Tam olarak böyle.Her kişinin yanındaki iyi olmuyor maalesef ama insanlar yalnız kalmamak için yada yalnız kalmayı beceremediklerinden onu yanlarında tutuyorlar.Benim durumu yansıttıgım kısmı ile cok güzel yorumlarda bulunmuşsunuz ama tam olarak böyle degil tabi.. hem güzel şeyler beklenmedik anlarda çıkar birini oturup bekliyecek kadar boş degilim işe gidiyorum dersaneye ehliyet ve yabancı dil kursuna gidiyorum dışa dönügüm cevremdeki iyi kötü herkesin yanında biri var bu bana kendimi çok sorgulatıyor bu durumun içinden çıkamıyorum
Dimi çare namazda :)):/ kış mevsiminde napılır ki dışarıda buzlanmalar var. Evde temizlik, yemek , duş derken zaman geçiyor, önerim 5 vakit namaza başlayın. Maneviyat bulursunuz. Boşluktan kurtulursunuzz . Ben öyle yaptm
Dimi çare namazda :))
Ay ne güzel söyledin yaa :)) inşallh.. böyle şeyler duymaya ihtiyacım var umut etmeyeCanım yanlarında iyi-kötü birisi var demişsin.Tam olarak böyle.Her kişinin yanındaki iyi olmuyor maalesef ama insanlar yalnız kalmamak için yada yalnız kalmayı beceremediklerinden onu yanlarında tutuyorlar.
İyi olan azdır.Sen iyi olanın gelmesi için sabret zaten kendine yatırım yapıyormuşsun buna sevindim elbet karşına çıkacaktır önemli olan senin o buluşmaya hazır olman.Demek Allah karşına çok iyi birini çıkaracak ki senin hazırlanman için sana daha çok zaman tanıyor.İçimden bu geçti.Hadi inşallah.
Yarına kadar boşum sonra baslıyo işler kurslar evde oturmaları cokk özlicemBiz müslümanların borcudur namaz. Namaz kılmayan ları çok azaplar bekliyor mezarda. Madem boşsun başla namazına cnm
Ah yazYazı bekle geçer :)
Hicte bileeeee :))) keske bende eskisi gbi deli gbi calissamda evde kendi kendime dertleri dusunup durmasam kuzuuuu :)))Keşke bende çalışmayın evde dursam da sıkılsam
Bende namaz kiliyorum tavsiye de ederim manevi mutlulugu huzuru cok guzel.... ama bnimde icim gectiii yaaa dun adet olmadim bebisim gekiyor sandim ama bgun agrilarim var ins. Olmam dha cok icim gecti bgun depresyondayim ... ((:/ kış mevsiminde napılır ki dışarıda buzlanmalar var. Evde temizlik, yemek , duş derken zaman geçiyor, önerim 5 vakit namaza baDG aşlayın. Maneviyat bulursunuz. Boşluktan kurtulursunuzz . Ben öyle yaptm
Regl dönemi zaten illaaallahh o bunalımın kurtuluşu yok bolca nutella :) ayy bebiş ihtimalide mi varr allah hayırlısıyla yakın zamanda verir inş ne güzel bi bekleyiştirBende namaz kiliyorum tavsiye de ederim manevi mutlulugu huzuru cok guzel.... ama bnimde icim gectiii yaaa dun adet olmadim bebisim gekiyor sandim ama bgun agrilarim var ins. Olmam dha cok icim gecti bgun depresyondayim ... ((
Hep arkadaslarlayım yalnız gecmiyo ki günlerim bu sogukta gelcekler bak bügunde :)kış ama kapalı yerler var arkadaşların var onlara git açılırsın
Ayyyy insallah aminnn canim :)) bu gunlerden nefret ediyorummm :))Regl dönemi zaten illaaallahh o bunalımın kurtuluşu yok bolca nutella :) ayy bebiş ihtimalide mi varr allah hayırlısıyla yakın zamanda verir inş ne güzel bi bekleyiştir
Hiç var mı ufaklık yoksa ilk mi olursaAyyyy insallah aminnn canim :)) bu gunlerden nefret ediyorummm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?