İçi sıkılmışlarr

Benim durumu yansıttıgım kısmı ile cok güzel yorumlarda bulunmuşsunuz ama tam olarak böyle degil tabi.. hem güzel şeyler beklenmedik anlarda çıkar birini oturup bekliyecek kadar boş degilim işe gidiyorum dersaneye ehliyet ve yabancı dil kursuna gidiyorum dışa dönügüm cevremdeki iyi kötü herkesin yanında biri var bu bana kendimi çok sorgulatıyor bu durumun içinden çıkamıyorum

:/ kış mevsiminde napılır ki dışarıda buzlanmalar var. Evde temizlik, yemek , duş derken zaman geçiyor, önerim 5 vakit namaza başlayın. Maneviyat bulursunuz. Boşluktan kurtulursunuzz . Ben öyle yaptm

Havalardandir bendede bir kac gündür vardi bende dönem dönem gelirler bana boyle..
Disari cik yakinlarda akrabada es dost fakan varsa ziyarete git..ozaman kafan dagilirr..

oooo doğru kişiyi buldum ettim diyene kadar hayat sıkılmayla geçmıyor. bugununu cok ararsın senı keyıflendırecek seyler yap en basıtı mısır patlat fılm ızle. ah keske şimdi evde olsamda keyıf yapabılsem.

soguktan ayaklarım buz oldu yapmam gereken dunya iş var sabah 5 ten beri ayaktayım. belim agrıyor gozlerım acıyor. ben senden daha dertli cıktım :)

ama herseye ragmen dısarıda 30 cm kar var bembeyaz bir taraftan güneş açmış elımde cay. iyi tarafına bakıyorum günümün bence sende hayatının mutlu yanlarına bak.

:/ kış mevsiminde napılır ki dışarıda buzlanmalar var. Evde temizlik, yemek , duş derken zaman geçiyor, önerim 5 vakit namaza başlayın. Maneviyat bulursunuz. Boşluktan kurtulursunuzz . Ben öyle yaptm
insan böyle işte benim durumumda olmak isteyenleri gördüm burda nankörlük ediyorum fazla rahatlık batıyo demek

Canım yanlarında iyi-kötü birisi var demişsin.Tam olarak böyle.Her kişinin yanındaki iyi olmuyor maalesef ama insanlar yalnız kalmamak için yada yalnız kalmayı beceremediklerinden onu yanlarında tutuyorlar.
İyi olan azdır.Sen iyi olanın gelmesi için sabret zaten kendine yatırım yapıyormuşsun buna sevindim elbet karşına çıkacaktır önemli olan senin o buluşmaya hazır olman.Demek Allah karşına çok iyi birini çıkaracak ki senin hazırlanman için sana daha çok zaman tanıyor.İçimden bu geçti.Hadi inşallah.

Dimi çare namazda :))

Ay ne güzel söyledin yaa :)) inşallh.. böyle şeyler duymaya ihtiyacım var umut etmeye
Birbirmize muhtacız onlada onsuzda olmuyor Allah hepimizin gönlüne göre versin amin :)

:/ kış mevsiminde napılır ki dışarıda buzlanmalar var. Evde temizlik, yemek , duş derken zaman geçiyor, önerim 5 vakit namaza baDG aşlayın. Maneviyat bulursunuz. Boşluktan kurtulursunuzz . Ben öyle yaptm
Bende namaz kiliyorum tavsiye de ederim manevi mutlulugu huzuru cok guzel.... ama bnimde icim gectiii yaaa dun adet olmadim bebisim gekiyor sandim ama bgun agrilarim var ins. Olmam dha cok icim gecti bgun depresyondayim ... ((

Bende namaz kiliyorum tavsiye de ederim manevi mutlulugu huzuru cok guzel.... ama bnimde icim gectiii yaaa dun adet olmadim bebisim gekiyor sandim ama bgun agrilarim var ins. Olmam dha cok icim gecti bgun depresyondayim ... ((
Regl dönemi zaten illaaallahh o bunalımın kurtuluşu yok bolca nutella :) ayy bebiş ihtimalide mi varr allah hayırlısıyla yakın zamanda verir inş ne güzel bi bekleyiştir

Regl dönemi zaten illaaallahh o bunalımın kurtuluşu yok bolca nutella :) ayy bebiş ihtimalide mi varr allah hayırlısıyla yakın zamanda verir inş ne güzel bi bekleyiştir
Ayyyy insallah aminnn canim :)) bu gunlerden nefret ediyorummm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…