arkadaşım inan bak bu doktorlardan adama ne koca ne de sevgili olmuyor.burnu havada dünyanın merkezinde kendini gören insanlar bunlar.çok az çıkmıştır bunların içinden düzgün ilişki yürüten.ben de daha 2 gün önce ayrıldım.
Öyle demeyin ama.. Afedersiniz kaç tane doktor sevgili veya eş gözlemlediniz?
Biz doktorları çok önemsiyoruz ve ne yapsalar "hımm, burnu havadaya ondan böyle davranıyor" diyoruz belki de?
Elinde hiçbir vasıf olmadan ukalalık eden bir ton insan varken.. doktorlar da azıcık ukalalık yapsalar olur yani, mahsuru yok bence..
Tekil örneklerden genelleme yapmak hata, ama ablamı örnek vermek istiyorum. Kendisi doktor, televizyonlara çıkan gayet de iyi bir doktor. Hem işini, hem anneliği çok iyi yapan bir kadın.
Eniştem de doktor değil.. Ee ne yaptı gitti ihanet etti benim canım ablama, ne acılar yaşattı. Aldatırken kullandığı aşitfe de doktor değildi..
Ablam yavrucuğu için affetmiş gibi bir hayat sürdürüyor, kendinden veriyor evladı için.
Her mesleğin iyisi ve kötüsü vardır.. Tabi doktorların elinde statüden ve toplumsal imajdan kaynaklanan pozitif bir güç var, dolayısı ile göreceli olarak yoldan çıkma fırsatları daha fazla olabilir.