icim aciyo

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Kizlar hatirlarsiniz 3 ay kadar once ayrilmistim eski sevgilimden sebepsiz yere terketmisti aileler tanışmisti falan. Hatta gecenlerde faceden beni özlediğini yazmisti bende artik olmaz demistim.

Alt komsumuz hatta cocukluk arkadasim bile denilebilir simdi sözü var gördüm birsuru insan ellerinde bohcalar çiçek cikolata geldiler. Ya icim oyle acidi ki eger bunlari yaşamasaydim simdi belki bende sozlenmis olucaktim kiskanmak değil yanlis anlamayin lutfen butun kalbimle istiyorum arkadasim cok mutlu mesut olsun. Ama yazarken bile agliyorum benim hakkim degildi demekki bunları yasamak oyle cok ozendim ki herseyim hazirken terkedildim bide utanmadan gecenlerde geri donmek istedi ozledim yazmisti.
Allahindan bulsun ya benim herseyi icimde ukte birakti. Anlaticak kimse olmadigi icin sizle paylasmak istedim sadece hepinize sevgiler.

Kizlar hatirlarsiniz 3 ay kadar once ayrilmistim eski sevgilimden sebepsiz yere terketmisti aileler tanışmisti falan. Hatta gecenlerde faceden beni özlediğini yazmisti bende artik olmaz demistim.

Alt komsumuz hatta cocukluk arkadasim bile denilebilir simdi sözü var gördüm birsuru insan ellerinde bohcalar çiçek cikolata geldiler. Ya icim oyle acidi ki eger bunlari yaşamasaydim simdi belki bende sozlenmis olucaktim kiskanmak değil yanlis anlamayin lutfen butun kalbimle istiyorum arkadasim cok mutlu mesut olsun. Ama yazarken bile agliyorum benim hakkim degildi demekki bunları yasamak oyle cok ozendim ki herseyim hazirken terkedildim bide utanmadan gecenlerde geri donmek istedi ozledim yazmisti.
Allahindan bulsun ya benim herseyi icimde ukte birakti. Anlaticak kimse olmadigi icin sizle paylasmak istedim sadece hepinize sevgiler.

ben binbir özenle seçtiğim yüzüğümü eski nişanlımın eline verdim yani aslında senden kötüsü de var. İnşallah çok mutlu olursun ileride Allahtan yüzük vs takılmadan yüzünü göstermiş.

Canım bugün bende ciddi olduğum kişinin beni aldattigini öğrendim. Ailemle tanistiracaktim her şey çok güzeldi ama kader işte hayatında bir başkası daha varmış. Bu yıl evlenmeyi planliyorduk düşününce çok garip geliyor. Ben bunu hakedecek ne yaptım. Çok mu kötüyDüm çok mu anlayissizdim çok mu cirkindim bilmiyorum. Arıyorum acmiyor mesaj atıyorum dönmüyor böyle bir insan miydi hep bilmiyorum ama ben bunu hakedecek naptim acaba. Ama erkekler böyle işte canım guveniyorsun bir anda hayallerini yiki veriyorlar. Seni çok iyi anlıyorum. Bir kaç ay sonra bende duysam evleniyor nisanlanmis falan kim bilir ne halde olurdum. Bize yasattiklari yanlarına kalmaz inşallah.

özledim yazdığında sen ne cevap yazdın peki?
sonradan yeniden ulaşmak istedi mi sana? eğer arada çok büyük sorunlar yoksa ve seviyorsan kabul edebilirdin geri dönüşünü sonuçta herkes hata yapabilir. belki pişman olmuştur.

ben binbir özenle seçtiğim yüzüğümü eski nişanlımın eline verdim yani aslında senden kötüsü de var. İnşallah çok mutlu olursun ileride Allahtan yüzük vs takılmadan yüzünü göstermiş.

Amin insallah sende cok mutlu olursun. Gosterdi yuzunu evet

özledim yazdığında sen ne cevap yazdın peki?
sonradan yeniden ulaşmak istedi mi sana? eğer arada çok büyük sorunlar yoksa ve seviyorsan kabul edebilirdin geri dönüşünü sonuçta herkes hata yapabilir. belki pişman olmuştur.

Yok pişmanlik degil onunki hep alttan aldim 2 kere onu bunu eklediğini yakaladim olsun pisman oldu dedim. Ben anamin altindaki dairede oturcam kabulmu dedi olur dedim. Sonra baktim abisiyle ev bakmaya gidiyor bana demiyo bile sen nerde oturmak istersin sonradan haberim oluyo. Arkadaslari hep benden daha kıymetli eker beni onlarla oturmak daha guzel onun icin. Geldi ailemle tanıştı sonra ben abim bu yaz evlenmeden sana bir soz bile takamam dedi ki ailemle tanismak icin kendini yirtmisti. geçenlerde de anladigim kadariyla yanliz kaldi yada bir anda aklina geldi yazdi. Özledim yazmis konusmayi ozledim. Bende dedimki aramizda konusucak hersey bitti birbirimizi ozlemek icinde cok gec yazdım.. gercekten de cok gec ne ben artik istiyorum nede ailem babam bu kapidan giremez diyor. Ozendim sadece o tatli heyecana. Yoksa ayrildik diye degil

Canım bugün bende ciddi olduğum kişinin beni aldattigini öğrendim. Ailemle tanistiracaktim her şey çok güzeldi ama kader işte hayatında bir başkası daha varmış. Bu yıl evlenmeyi planliyorduk düşününce çok garip geliyor. Ben bunu hakedecek ne yaptım. Çok mu kötüyDüm çok mu anlayissizdim çok mu cirkindim bilmiyorum. Arıyorum acmiyor mesaj atıyorum dönmüyor böyle bir insan miydi hep bilmiyorum ama ben bunu hakedecek naptim acaba. Ama erkekler böyle işte canım guveniyorsun bir anda hayallerini yiki veriyorlar. Seni çok iyi anlıyorum. Bir kaç ay sonra bende duysam evleniyor nisanlanmis falan kim bilir ne halde olurdum. Bize yasattiklari yanlarına kalmaz inşallah.

Kalmasin inşallah az once aglarken oyle ah ettimki. Butun esyalari oyle ozenli secmistim ki. Butun hayallerimi hevesimi kirdi

Kararliliginizi devam ettirin. Karsiniza size haketttiginiz degeri veren biri ciktiginda bu beyfendi gittigi icin tesekkur bile edeceksiniz :KK51:.

Nasipten ötesi yok bu hayatta başkalarına imrenmeyi bırak lütfen, kendini de üzme.
Senin sözlenmenin de bir zamanı var ve doğru zaman geldiğinde sen belkide daha güzellerini yaşayacaksın.
Kötü bir şey yaşadığımda "Rabbim beni benden daha çok düşünüyor, o yüzden vardır bunda da bir hayır" diyerek kendimi rahatlatıyorum. Sende oku ve rahatla o yüzden herşey olacağına varıyor...

Demek ki hayırlısı değilmiş diye düşün. O adamla evlensen mutlu mu olacaktın? Hiç sanmıyorum. Eski konularını bilmiyorum ama seni sebebsiz yere terk eden adamla evlensen bin beterini yapardı bence. Şimdi uzulursun ama evlenip bosansan daha zor olurdu bence. Muhakkak karşına biri cikacak

haline sükür et ya bu adamla evlendeydin??

zaten hayatında baskası varmıs, bosver gıtsın bunun gıbılerin ozlemi de can sıkıntısından baska bırsey degıldır..

Olduğu kadar olmadığı kader de geç hayırlısı buymuş

Back
X