Biliyor musun vaktinde ciddi dediğim kendimce müthiş ilişkiler bileytti. Üzüldüm ettim. Seni anlıyorum...
Şimdi sana söylediğimde sinir olacaksın belki çünkü ben hep sinir olurdum. Ama cidden haklılarmış.. O olmadı diye üzüldüğüm her kişi için şimdi iyi ki olmamış diyorum.
Bir arkadaşım yedi senelik ilişkiden sonra nişanlandı. Aynı senin eski sevgilin gibiydi. Arkadaşı arar kızı bırakır giderdi, izin gününde kankasını tercih ederdi, annesi ne dese haklıydı kız hep ikinci plandaydı. Biz görürdük söylerdik bize kızardı belki üzülürdü. Sonuçta yedi sene üstüne nişan takıldı ayrıldılar. Kız psikoloğa gitti anti depresan falan kullandı. Üç sene sonra hayatının aşkını buldu resmen. Ve yeni eniştemize bayılıyoruz, ağzının içine bakan neşeli komik anlayışlı biri. Arkadaşım süreki iyi ki olmadı onla gerçek sevgi buymuş diyor.
Sen de diyeceksin...Ben de dedim arkadaşlarım da dedi. Eminim sen de diyeceksin. Sadece en doğru zamanda olacak.
Düşünsene kayınvalideyle altlı üstlü yaşayacaktın ve o seni ekip belki yine geceleri arkadaşlarına gidecekti. O huyların hepsi evlilikte devam ediyor hem de katlanarak. Şimdi düzelir gibi gelenler aksine artacaktı. Daha sorumsuz daha umursamaz olacaktı.
Belki sürekli annesini koruyacak seni ikinci plana atacaktı.
Belki halı sahası arkadaş toplantısında olacaktı ve sen de hep yalnız kalacaktın.
Şimdi üzülüyorsun, üzül ama emin ol zamanı geldiğinde iyi ki olmamış diyeceksin ve mutlu olacaksın.