Içim acıyor

Bende öyle olmalıyım .Beynimden geçende bu zaten ama gücüm bitiyor . Aslında psikolojik yardım en doğrusu olacak heralde

Şu anki durumunuzda yapılacak olan bu. Onlar öyle güzel moral veriyorlarki,öyle güzel tavsiyelerde bulunuyorlar ki cidden profesyonel yardım yani...

Ama kendinizi de yanlız bırakmayın yani hem psikolog hem aile... Aile desteği hiçbirşeye benzemez...

Allah yardımcınız olsun tekrar,, kadın güçlüdür çok güçlü... Aşamayacağı hiçbirşey yoktur hele ki Türk kadının...

kurban oldugum rabbim sabır versin eşinin yerinide cennet eylesin çok zordur eminim heleki işin içinde bide çocuk olunca onlara birşeyleri anlatmak çok zor benimde teyzem çok genç yaşta öldü iki çocugu kaldı ortada ilkokula giden gerçekten çok zor onlara birşeyleri açıklamak ama hayat devam ediyor allah sabrını veriyor bişekilde sen oğluşun için güçlü olmalısın ve bence psikolojik destek almalısın

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun.Bizler kendimize herşeyi dert ediyoruz.kocam aramadı,doğum günümü kutlamadı,bana çiçek almadı...ölüm işte bundan ötesi yok.Allah yar ve yardımcınız olsun

Allah sana sabır, güç, kuvvet versin, ogluna da hayırlı uzun ömürler versin inş cnm.
ailenlemi yaşıyorsun

Rabbimin rahmeti üzerine olsun.

Eşim ne yapmamı isterdi diye düşünün.

İyi ve güçlü bir anne.Sizi böyle görmek isterdi.
Evladı için kol kanat geren ve bir gün kavuşacağınıza emin bir halde;
bu dünyada son ana kadar parmak ile gösterilecek bir güçle yaşamanızı isterdi.

Böyle düşünün,düşünceler insanı cesaretlendirir.
Ardından bu saydıklarımın yarısını gücünüz yetse...
Yeter de artar bile.

Allah sabırlar versin.

Rabbimin rahmeti üzerine olsun.

Eşim ne yapmamı isterdi diye düşünün.

İyi ve güçlü bir anne.Sizi böyle görmek isterdi.
Evladı için kol kanat geren ve bir gün kavuşacağınıza emin bir halde;
bu dünyada son ana kadar parmak ile gösterilecek bir güçle yaşamanızı isterdi.

Böyle düşünün,düşünceler insanı cesaretlendirir.
Ardından bu saydıklarımın yarısını gücünüz yetse...
Yeter de artar bile.

Allah sabırlar versin.
cok dogru söylemisin yusufun annesi..bende bas sagli diliyorum..ama taktir allahtan..sabretmelyiiz

çok üzüldüm:(

annem de babamı kaybettiğinde ben 7 kardeşim 3 yaşındaydı... zor zamanlar geçirdi. özellikle çok küçük çocuklar daha sık sorguluyor babasını..
dr.dan yardım alın ve boşluğa düşmemek için kurslara sosyal faliyetlere katılın.

Allah sabır versin, ama bebeğin için ayakta olmak zorundasın.
ılahi takdir diyelim buna, kendini geliştirmeye çalışmalı, asla salmamalısın.
Hayat şu an çocuğun için devam ediyor unutma a.s.

Çok üzüldüm ama elden başka bişey gelmiyor ölenin ardından..Benim teyze kızı da böle eşini çok genç yaşta kaybetti, 3 çocukla kaldı, psikolojik yardım aldı, şu an hayatını yoluna koymaya çalışıyor, sancılı dönemlerdi o günler..çok üzüldü, bizde onunla beraber çok üzüldük...şimdi ise mecbur alıştı eşinin yokluğuna mecbur..sizde alışırsınız, mevlam sabrını verir..

Allah sabrını versin çok çok zor bir durum ama çocugunuz için nefes almak zorundasınız Allah size de çocugunuza da sabırlar versin bundan snraki hayatınız gülücüklerinizle neşelensin inşallahh..

Allah yardimciniz olsun, güc kuvvet versin, yolunuzu acsin, cok iyi insanlarla karsilatirsin, maddi ve manevi rizk versin, huzur buldursun. Benimde esim iki yil önce cok kötü kaza gecirdi, iki ay yogun bakimda kaldi ve iki senedir degisik hastanelerde yatti, hala tedaviler görüyor, bana herzaman "ölse daha iyi olur" demislerdi, Allahima cok sükür yasiyor, ama ne cektigimi bir Allah ve ben bilirim. Herseyde var bir hayir dedim herzaman, allahim bu ser gibi gözüken kazayida hayira cevir diyorum. Cocugunuz icin kendinizi hergün yeniden toplayin, insallah zaman herseyin ilaci olur, Allaha ve dualara siginin, bosluga düsmeyin sakin. Sadece esinizi degil, Cocugunuzun babasinida kaybetmissiniz, Allah rahmet eglesin..

Allah esınızın mekanını cennet eylesın.
esınıze bol bol dua edın kıtaplardan, bol bol Yasın okuyun. daha ıyı hıssedecegınızı dusunuyorum. yanı ben okudugum zaman oyle hıssedıyorum.

gerıde kalanlar ıcın hayat devam edıyor.
Allah her acının sabrını verıyor, yavrusunu kaybeden anneler bıle ölum acısına katlanıyor.
cok zor bır durum arkadasım Allah buyuk sabırlar versın.
ınsallah psıkolojık destek alıp daha ıyı hıssedersın kendını

Allah sabırlar versin canım,imtihanların en zorunu yaşamışsın inşallah baki alemde yaşadığın acıların mükafatını alır eşinle o alemde cennette kavuşursun.
ben değil ama bir tanıdığım yaşadı benzer bir durumu daha 6 aylık evlilerdi karı koca ikisi de doktor,1ay kadar önce kaza geçirdiler M. öldü eşi de şu anda tedavi görüyor,kızcağız durup durup ağlıyor,çok şükür iyileşmeyecek bir sekeli yok ama psikolojisinin toparlanması biraz zaman alacak.
gerçekten zor bir imtihan ama dünya işte hepimiz bir şekilde gideceğiz,önemli olan hayata tutunabilmek,bak bebeğin varmış senin unutma onun sana çok ihtiyacı var hem annesi hem babası olacaksın,o büyüdüğünde o da senin hem oğlun hem hayat arkadaşın olacak inşallah.
Allah evladını sana bağışlasın,sana onun için güç versin canım...

Tanrı yardımcınız olsun, kalanlar sağ olsun... Bebeğiniz için sağlıklı olmak zorundasınız, eşiniz de ona iyi bakmanızı istiyordur eminim bir yerlerde... Hem ona hem kendinize... Günün birinde hepimizin gideceği yer orası, sadece Tanrı eşinizi erken almış yanına. Kader bu, kendinizi hayattan soyutlamayın... Eşinizin huzurlu olmasını istiyorsanız...

Allah size sabır ve güç versin..oğlunuza sımsıkı tutunun,ne olur kendinizi koyvermeyin..

Back
X