Içim acıyor

basınız sag olsun..
ama hayat akıyo ve devam edıyo suan ıcınde bulundunuz hal normal..zamanla duzelcek tek ılac zaman..oglunuz ıcın ayakda durmak zorundasınız..

çevremde senin durumunda olan çok insan var.eşi şehit olan,herhangi bi hastalıktan yada kazadan vefat eden.bi çoğu evlenmeyi ,bi çoğuda çocuğuyla yaşamayı tercih eden insanlar.allah yardımcın olsun çok acı bi durum.

Başınız sağolsun..Benim bir arkadaşımda eşini 3 aylık evliyken trafik kazasında kaybetti..tek teselli onun çoçuğu yoktu..Başka bir arkadaşımda kızı 4 yaşındayken eşini kaybetti...Kızı şu an 11 yaşında zor ama atlatmak zorundasın...ve kesinlikle çalışmalısın ...iş kurtarıyor...

cok uzuldum,basınız sag olsun..cocugunuz sıze,,sız cocugunuz en buyuk desteksınız..
onun ıcın dık durmak ve mucadele etmek zorundasınız..arkadasların calısma fıkrıne katılıyorum,,yoksa sureklı dusunmek ınsanı bunaltır..cocgunuz da buyumus artık okula gıdeıbılır..onun ıcın de ıyı olacaktır,,,depresıf havadan cıkıp sosyallesecektır...arkadaslarınızla bol vakıt gecırın sız de,,,evde olmayın sureklı...allah yardımcınız olsun..sevgıler

başınız sağolsun çok zor bir durum allah sabır versin...profesyonel bir yardım alırsanız bir nebzede olsa faydası olur size...

merhaba;

kızım 6 aylıktı, eşimi trafik kazasında yitirdim. o zaman ev hanımıydı. kirada, eşimin tayinini çıktığı bir şehirde,kucağımda 6 ayllık kızımla kalakaldım. neler yaşadım bir Allah bir ben biliyorum. ama şükürler olsun ki zamanla ayakta kalmayı başardım. benden çok şey gitti ama yine de kızım için herşeye değer.

Back
X