Peki neden yüzyüze görüsmeyi denemiyorsunuz?
Belki yüzyüze görüsseniz hersey daha baska olacak onun duyguları degisecek,yada senin ona karsı hislerin degisecek?
çok uzakta, yüz yüze görüşemeyiz. aramızdaki tek sorun hisler değil. evet yüzyüze olsak sevgili olurduk. bana karşı bir şeyler hissetmesi çok zor değil. çünkü zaten aramızda bir sevgi var ve bir dönem sevgili gibi yakındık. ama aramızda yaş farkı var. koşullar uygun değil. çok uzaktayız. böyle bir ilişkiyi ben de istemem. o da diyor bazen "biraz daha genç olsam sevgili olabilirdik" diye. ben sadece seviyorum onu. tüm bunlara rağmen.
çok karmaşık belki çok aptalca ama..
Yapmayın yapmayın!!
Sadece kafanızda kurduğunuz bir hayale aşık olduğunuzu sanıyorsunuz...
Aşk denen yüce duyguyu nasıl bu kadar düşürüsünüz..
Koklamadığınız,dokunmadığınız,sarılmadığınız adam için nasıl bu kadar kesin konuşursunuz..
Elektirik olmuştur,muhabbet hoşunuza gitmiştir tamam anlarım ama kendinizi çıkmaza sokmanın anlamı ne canım?
Biraz sokağa çıkın..
Dışarıda akan bir hayat var..
Eve kendinizi kapattıkça bu adam biter,yeni bir net aşkı gelir..
Hep asosyallikten bunlar hep..
aşk sadece dokunmak mıdır? veya koklamak? sarılmak? hislerimi veya acımı bu kadar basit bir şeye indirgemeniz gerçekten çok tuhaf. birini görmeden veya yanında olmadan da sevebilir veya aşık olabilirsiniz. siz hiç yaşamamış olabilirsiniz bu durumu ama en azından saygı duymanızı beklerim, aşağılamanızı değil. eğer öyle olacaksa lütfen fikrinizi kendinize saklayın.
ve üstelik hakkımda en ufak bir bilgiye sahip olmadan nasıl asosyal olduğum veya sokağa adım atmadığım fikrine sahip oluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?