içim acıyor.

Kirlangic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
8
0
36
İstanbul
merhaba bayanlar.

ufak bir yakınma yapacağım izniniz olursa şayet;
iki yıl önce internet üzerinden biriyle tanıştım, ilk gördüğüm anda çarpıldım. bir şeyler olacaktı hissediyordum. sonra konuşmaya başladık internetten, birbirimizi tanımaya.. aramızda çok fazla yaş farkı vardı. benden 13 yaş büyük.

çok sevdik birbirimizi, kanımız kaynadı çok kısa bir zamanda.

zaman geçtikçe birbirimize çok bağlandık. sevgili değildik ama sevgiliden de öteydik. bir ismi yoktu aramızdaki bağın. çok yakındık. ben -aşık oldum- diyebiliyordum kendime, o da hissediyordu tabi bu hissimi. ama onda bu his yoktu. seviyordu biliyorum ama benimki gibi bir sevgi değildi.

bazen çok inciniyordum sözlerinden dolayı. ama içime atıyordum hep. neden söyleyecektim ki? aşık olmayan birini zorla aşık edemezdim ya. ya da, sus banane be adam senin hislerinden, mi diyecektim?

bu incinmeler yüzünden birkaç kez dayanamayıp hayatından çıkmaya yeltendim ama çıkarıp atamadım hiç bir zaman içimden. bambaşka bir özlem giriyordu hayatıma onun yokluğunda, kendisinden daha çok incitiyordu bu beni. ki o hiç bir zaman bilerek incitmemiştir beni biliyorum.

hayatına birilerinin girdiği zamanlar olurdu, bunları benimle hep paylaşırdı, çünkü hiç bir gizimiz yoktu aramızda. o zamanlar çok fazla aldırış etmiyordum bu duruma. ama artık dayanamıyorum. başkası olduğunu veya olacağını düşündükçe -ki mutlaka olacaktır- nefes alamıyorum.

bazen üzüntüden göğsüme bir ağrı saplanıyor ve saatler boyu geçmiyor. canım çok yanıyor.

camdan duvarlar var aramızda, görüyoruz, duyuyoruz belki ama dokunamıyoruz birbirimize.

acı çekiyorum, bir çözümü de yok ya bunun, adı dert olsun. derdin dermanı olur değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
çok normal hisler bunlar biliyor musun? bir de yüz yüze görüşmediyseniz onu hayalinizde çook fazla büyütüyosunuz harika görünüyor size. ama o değil bir başkası olsa eminim gene aynı şeyleri hissederdiniz. bir heyecan gibi bir şey bu eminim ben.
sosyal biriyseniz gezebiliyorsanız, arkadaş ortamınız varsa çok kısa sürede atlatırsınız bence

canım benim yaaa ahh ne geliyorsa insanın başına bu internetten geliyorr..
Keşke böyle durumlara düşmeden kendine engel olabilseydin
Keşke kendine dur diyebilseydin,ama bilemezdin ki böyle kapılacağını..

Neyse tatLım uzun lafın kısası eğer sana hiçbirşey hissetmyiorsa sevgi konusunda..
sende gerçek hayatından kişilerle ilişki yaşamalısın..

Söylemesi çok kolay biliyorum ama başka çaren yok be tatLım..

Onunla çok sık konuşmamaya çalışıcaksın..
yavaş yavaş silip atıcaksın.. yoksa bu sağlantıdan kurtulamazsınn canım benimmm mafoldumben

rica ederimm canım yaa yardımcı olabilmek için yazdım zatenn

daha az konuşmalar yap hemen kopamazsın ama azalt..
daha çok normal yaşantındaki arkadaşlarınla olmaya bakk..

azalttığın anda o msn ine girmemeye başla yeni bir msn aç ve orda sadece yüzyüze görüştüğün arkadaşların olsunn

inan ki uunutursunn zamanlaa :))

Peki neden yüzyüze görüsmeyi denemiyorsunuz?
Belki yüzyüze görüsseniz hersey daha baska olacak onun duyguları degisecek,yada senin ona karsı hislerin degisecek?

Peki neden yüzyüze görüsmeyi denemiyorsunuz?
Belki yüzyüze görüsseniz hersey daha baska olacak onun duyguları degisecek,yada senin ona karsı hislerin degisecek?

Bende tam bunu söylicektim,yüz yüze görüşseniz belkide sen bir daha aramayacaksın,şimdi hayalindeki adamı seviyorsun sen..

çok uzakta, yüz yüze görüşemeyiz. aramızdaki tek sorun hisler değil. evet yüzyüze olsak sevgili olurduk. bana karşı bir şeyler hissetmesi çok zor değil. çünkü zaten aramızda bir sevgi var ve bir dönem sevgili gibi yakındık. ama aramızda yaş farkı var. koşullar uygun değil. çok uzaktayız. böyle bir ilişkiyi ben de istemem. o da diyor bazen "biraz daha genç olsam sevgili olabilirdik" diye. ben sadece seviyorum onu. tüm bunlara rağmen.

çok karmaşık belki çok aptalca ama..

Yapmayın yapmayın!!
Sadece kafanızda kurduğunuz bir hayale aşık olduğunuzu sanıyorsunuz...
Aşk denen yüce duyguyu nasıl bu kadar düşürüsünüz..
Koklamadığınız,dokunmadığınız,sarılmadığınız adam için nasıl bu kadar kesin konuşursunuz..
Elektirik olmuştur,muhabbet hoşunuza gitmiştir tamam anlarım ama kendinizi çıkmaza sokmanın anlamı ne canım?
Biraz sokağa çıkın..
Dışarıda akan bir hayat var..
Eve kendinizi kapattıkça bu adam biter,yeni bir net aşkı gelir..
Hep asosyallikten bunlar hep..

Yapmayın yapmayın!!
Sadece kafanızda kurduğunuz bir hayale aşık olduğunuzu sanıyorsunuz...
Aşk denen yüce duyguyu nasıl bu kadar düşürüsünüz..
Koklamadığınız,dokunmadığınız,sarılmadığınız adam için nasıl bu kadar kesin konuşursunuz..
Elektirik olmuştur,muhabbet hoşunuza gitmiştir tamam anlarım ama kendinizi çıkmaza sokmanın anlamı ne canım?
Biraz sokağa çıkın..
Dışarıda akan bir hayat var..
Eve kendinizi kapattıkça bu adam biter,yeni bir net aşkı gelir..
Hep asosyallikten bunlar hep..

vereliniortak

aşk sadece dokunmak mıdır? veya koklamak? sarılmak? hislerimi veya acımı bu kadar basit bir şeye indirgemeniz gerçekten çok tuhaf. birini görmeden veya yanında olmadan da sevebilir veya aşık olabilirsiniz. siz hiç yaşamamış olabilirsiniz bu durumu ama en azından saygı duymanızı beklerim, aşağılamanızı değil. eğer öyle olacaksa lütfen fikrinizi kendinize saklayın.

ve üstelik hakkımda en ufak bir bilgiye sahip olmadan nasıl asosyal olduğum veya sokağa adım atmadığım fikrine sahip oluyorsunuz?

Aşağıladığım bir tek kelime gösterin rica ederim..
Aşk bir tek bakışla olur.. Gerisi zaten gelir..
Sizin bahsettiğiniz görmediğiniz,dokunmadığınız olan ise ilahi aşktır!!!
Asosyal olmasaydınız net başında bu kadar çok vakit geçirip bu adamla yakınlaşmaz hislerinizi bu kadar abartarak yaşamazdınız..
Çünkü netten farklı bir dünya olduğunu bilir,nette ne ideğü belirsiz adama da inanıp bağlanmazdınız..Aynen onun gibi dalgasına yaşardınız bu görüşmeyi..(ilişki bile demiyorum)
Aşk acısını asla basite indirgemem ne olduğunu iyi bilirim ancak siz de yaşadığınız aşk olmadığını ancak büyüyünce anlayacaksınız..

Back
X